Οι διεργασίες για τον Σύλλογο

Περί τα μέσα προς τέλη Μαΐου αναμένεται η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, η οποία και θα είναι εκλογική. Ως γνωστό ο Χρήστος Πουλλαΐδης έχει εκφράσει την απόφασή του να μη διεκδικήσει επανεκλογή, απόφαση οριστική και αμετάκλητη όπως αποκαλύφθηκε από τον ίδιο στο πρόσφατο «Open House».

Απ’ εκεί και πέρα οι διεργασίες τρέχουν για την επόμενη μέρα. Όπως κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες, ο νυν αναπληρωτής πρόεδρος του Συλλόγου Θέμης Βιολάρης, είναι ενδιαφερόμενος για να κατεβάσει συνδυασμό. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τις τελευταίες μέρες έχει κάνει αρκετές επαφές με παράγοντες που βρίσκονται στο νυν συμβούλιο αλλά και εξωδιοικητικούς, κυρίως από τις επαρχίες Αμμοχώστου και Λεμεσού, με στόχο να συμπληρωθεί ο συνδυασμός.

Πέραν του Θέμη Βιολάρη, φαίνεται να υπάρχει ακόμα μια κίνηση με παραδοσιακά στελέχη, τα οποία μελετούν τα δεδομένα και ιδιαίτερα το οικονομικό, με στόχο να καταρτίσουν συνδυασμό ενόψει της εκλογικής συνέλευσης.

Παράλληλα υπάρχει μια τρίτη κίνηση από μέλη που διαμένουν ως επί το πλείστον στη Λάρνακα και οι οποίοι επίσης μελετούν τα οικονομικά και όχι μόνο δεδομένα του Συλλόγου με στόχο αν κατορθώσουν να καταρτίσουν συνδυασμό.

Επίκεντρο σε όλες τις προσπάθειες είναι η περιβόητη συμφωνία Σωματείου – εταιρείας η οποία δίνει στον Σύλλογο το 30% των μετοχών με το οποίο μπορεί να ασκήσει αποτελεσματικό έλεγχο στην εταιρεία.

Το πόσοι από τους πιο πάνω συνδυασμούς θα φτάσουν τελικά στις εκλογές είναι άγνωστο. Το σίγουρο είναι ότι ο Σύλλογος με τα τμήματά του πρέπει να τραβήξει τον δρόμο του και η εταιρεία να δώσει οικονομική βοήθεια στα υπόλοιπα αθλήματα ώστε να ξαναρχίσουν να πρωταγωνιστούν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ