Ζόραν Μιλίνκοβιτς – Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς

Ζόραν Μιλίνκοβιτς και Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς, αμφότεροι ήταν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές κλάσης στα τέλη της δεκαετίας του 90, εκεί που η Ανόρθωση μεσουρανούσε και σάρωνε τα πάντα στο διάβα της.

Αμφότεροι, επέστρεψαν στην ομάδα κάποια χρόνια μετά. Ο μεν Μπόμπαν μετά από 9 χρόνια και ο δε Ζόραν μετά από 15, βρίσκοντας μπροστά τους εντελώς διαφορετικές καταστάσεις από αυτές που θυμόντουσαν όταν ήταν ποδοσφαιριστές και είχαν τις καλύτερες αναμνήσεις.

Παρά το γεγονός πως ήταν αγαπημένα παιδιά της κερκίδας ως ποδοσφαιριστές, αυτό δεν μπορούσε να τους αλλάξει τη μοίρα τους σαν προπονητές, με τους δύο να αποτυγχάνουν παταγωδώς από το πόστο του προπονητή.

Ο Κρισμάρεβιτς κοουτσάρισε την Ανόρθωση για πέντε παιχνίδια, γνωρίζοντας τέσσερις ήττες και παίρνοντας μια εντός έδρας ισοπαλία από τον Εθνικό.

Ανόρθωση Vs Απόλλων Λεμεσού ( 1 – 2)
Α.Ε.Κίτιον Vs Ανόρθωση ( 3 – 0)
Ανόρθωση Vs Εθνικός Άχνας ( 1 – 1)
Ανόρθωση Vs Αλκή Λάρνακας ( 1 – 2)
Α,Π.Ο.Π Κινύρας Vs Ανόρθωση ( 3 – 1)

Από την πλευρά του ο Μιλίνκοβιτς, τα πήγε λίγο καλύτερα από τον συμπατριώτη του αλλά το μηδέν στο πηλικό είναι αναλλοίωτο. Έξι παιχνίδια με τον Ζόραν στον πάγκο, τέσσερις ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη με την ήδη υποβαθμισμένη ΕΝΠ.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ