Ψάχνει το αντίδοτο στην επίθεση

Το γεγονός πως η Ανόρθωση βρίσκεται σε παρατεταμένη αφλογιστία, δεν τυγχάνει αμφισβήτησης. Η ομάδα στα τελευταία πέντε παιχνίδια, έμεινα άσφαιρη στα 3  (Άρη, Ομόνοια, ΑΕΚ) και ως εκ τούτου από τη στιγμή που δεν σκοράρεις, δεν μπορεί να έχεις απαιτήσεις.

Ο Μιλίνκοβιτς δείχνει ακόμη πως ψάχνεται για την επιθετική γραμμή, μιας και δεν είναι λίγες οι αλλαγές και πειραματισμοί που κάνει, προκειμένου να κάνει την ομάδα πιο επιθετική και συνάμα πιο εύστοχη.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου ξεκίνησε βασικό τον Γκονσάλβες, με το δίδυμο Εντλοβού και Γκονσάλβες να αλλάζουν μεταξύ τους θέσεις, ωστόσο αυτό δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στην πορεία ο Μιλίνκοβιτς είχε δοκιμάσει και άλλους ποδοσφαιριστές αλλά πάλι δεν κατάφερε να κάνει αισθητή και αποτελεσματική την ομάδα στο κουτί του αντιπάλου. Πλέον ο Σέρβος ψάχνει το αντίδοτο για την επιθετική δυστοκία αλλά και τη συνεχή αμυντική βελτίωση, με την ελπίδα η Ανόρθωση να αρχίσει να θυμίζει και πάλι λίγο ομάδα. Αποστολή που κάθε άλλο παρά εύκολη είναι για Μάρτιο μήνα.

 

Αφενός το παιχνίδι στη Λεμεσό είναι καθοριστικό και το πιθανότερο θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Στα ντέρμπι και ιδίως στα εκτός έδρας, προέχει το μηδέν στην άμυνα. Αν αυτό επιτευχθεί, τότε ένα γκολ στην επίθεση ίσως αποδειχθεί χρυσό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ