Ππεκρής: «Σημαντικός παράγοντας ο κόσμος»

Στην βοήθεια που έδωσε ο κόσμος για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες μετά το Ευρωπαικό κάζο, αναφέρθηκε ο εκ των αντιπροέδρων της ομάδας μας, Μιχάλης Ππεκρής, μιλώντας στο SuperSport FM. «Ο κόσμος πάντα ήταν κοντά μας, τόσο στα εύκολα, όσο και στα δύσκολα. Ήταν ένας σημαντικός παράγοντας που έπαιξε ρόλο στο να επιστρέψουμε στις επιτυχίες μετά την αποτυχία στην Ευρώπη. Ήταν δίπλα μας και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τον ευχαριστήσουμε. Είναι πάντα κοντά μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσο αφορά τις μεταγραφές, ανέφερε πως υπάρχει η απόφαση για να γίνουν 1-2 μεταγραφές και πως μέχρι το τέλος του χρόνου υπολογίζεται να είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε ποδοσφαιριστή. «Ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει ακόμα μερικά 24ωρα. Δεν υπάρχει τελική απόφαση για οτιδήποτε», είπε.

Για τον απολογισμό στα 15 παιγνίδια πρωταθλήματος μέχρι τώρα, ανέφερε πως μας αφήνει απόλυτα ευχαριστημένους και ο στόχος είναι να συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά με τον ίδιο τρόπο. «Μετά την αποτυχία στην Ευρώπη, υπήρχαν αρκετά προβλήματα όμως  με τη βοήθεια του προπονητή, των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης, η ομάδα επανήλθε στις επιτυχίες και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους», τόνισε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ