Τα λάθη συγχωρούνται, η ΑΠΑΘΕΙΑ όχι

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].

Εναντίων της ομάδας του κατεστημένου παίξαμε αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Τα αποτελέσματα διαφορετικά, ένα πράγμα μόνο ίδιο. Η αντιμετώπιση από την διαιτησία. Με εξαίρεση τον φετινό αγώνα του πρώτου γύρου που πήραμε το 50-50 στο γήπεδο στα άλλα παιγνίδια το γνωστό τροπάριο. Φίλαθλοι να φεύγουν με δάκρυα στα μάτια από τα νεύρα, με σπασμένα μετατάρσια από τις γροθιές στους τοίχους καθώς κατέβαιναν τα σκαλιά μετά από μία ακόμα παρωδία. Παράγοντες και μέλη του ΔΣ σαν μαινόμενοι ταύροι να τα βάζουν με το χειρουργικό τρίο, ή και πεντάδα ακόμα και εξάδα χειρουργών ανάλογα με το τι τους βολεύει την συγκεκριμένη μέρα. Αλήθεια ποίος να μας εξηγήσει γιατί χθες δεν είχε επιπρόσθετους διαιτητές ενώ στον αγώνα με την Άχνα στο Δασάκι είχαμε; Αλλά φυσικά τώρα θα μου πείτε, εδώ 5 διαιτητές δεν είδαν το χτύπημα στον Μακρή, ούτε την βουτιά του Χατζηβασίλη…

Έτσι, πήγα χθες στο γήπεδο, ξέροντας ότι πολύ πιθανόν πάλι να νευριάσω, πάλι να χάσω την φωνή μου, πάλι οι φωνές μου να σμίξουν με αυτές των παιχτών, τεχνικού τιμ και παραγόντων. Και από το 3ο λεπτό και το μαρκάρισμα για «πορτοκαλί» κάρτα του Πιέρου στον Κόπριβετς, κατάλαβα ότι θα βλέπαμε το γνωστό έργο. Η συνέχεια αναμενόμενη. Τουλάχιστον 3 αποβολές, 7-8 κίτρινες και 2 πέναλτι δεν δόθηκαν. Το γνωστό έργο. Με μια διαφορά όμως. Μεγάλη διαφορά. Που με πείραξε όσο τίποτα άλλο. Κανένας δεν ασχολείτω με το χειρουργείο που περνούσαμε. Κανένας παίκτης δεν διαμαρτυρήθηκε όταν ο Ντε Βινσέντι πανηγύρισε προκαλώντας την δυτική. Από το τεχνικό τημ κανένας δεν πήγε στον 4ο να του δείξει τον Ντε Βινσέντι. Στο φάουλ του Μιλάνοφ στην κνήμη του Ντλοβού 1 μέτρο από τον πάγκο κανείς δεν ασχολήθηκε. Και στο ημίχρονο ηρεμία, άλλωστε ο Χόλγκερσον έκανε τα λάθη, ο Μασιάς όχι. Αυτή η απάθεια που δείξαμε με στεναχώρησε. Σημαίνει παράδοση άνευ όρων. Σημαίνει ότι δεν μας νοιάζει πλέον. Δεν μας στεναχωρεί. Κρύψε να περάσουμε.

Και ο Μασιάς συνέχισε το έργο του ανεμπόδιστα και στο δεύτερο ημίχρονο. Πλην Μαρίνου Μήτρου, όλοι οι υπόλοιποι δέθηκαν με απάθεια το χειρουργείο. Γίνεται ρε παιδιά να με κατακρεουργούν και μην δεχτώ 1 κάρτα για διαμαρτυρία; Να μην αποβληθεί κανένας από τον πάγκο; Τόση απάθεια ρε παιδιά; Ο αθλητικός δικαστής να μην καλέσει κανένα παράγοντα για απολογία λόγω δηλώσεων; Δεν σας νοιάζει πλέον; αν αποφασίσετε να την αφήσετε στο έλεος του Θεού την Ανόρθωση πέστε μας το να ξέρουμε και να αναλάβουμε εμείς.

Να πώ και κάτι για τον Τιμούρ. Είσαι ζηλιάρης. Ζήλεψες που δεν ασχοληθήκαμε μαζί σου, αλλά περισσότερο με τον Μερκή. Τόσο ζήλια πλέον; Τόσο πολύ σε πείραξε που δεν ασχοληθήκαμε μαζί σου, που αναγκάστηκες να σχολιάσεις τους 14 που σε γιουχάιζαν; Όσα και αν καταλογίζουμε του Μερκή, για ένα του βγάζω το καπέλο. Φέρθηκε σαν επαγγελματίας στις γιούχες και τα βρισίδια. Καλά είναι να σου δώσει μαθήματα επαγγελματισμού, γιατί θα ξανάρθεις. Και παρεμπιπτόντως την μόλα για να φτιάξουν τα 500ευρα την δανειστήκανε από τους σημερινούς οπαδούς σου. Θυμάσαι που σου τα έριχναν τότε το 2008; Κοντή μνήμη. Κλείνω με κάτι δικό σου. Παραφρασμένο ελαφρώς για να είμαι επίκαιρος. «Όσο έχετε βρωμιά μέσα σας, δεν θα σας κερδίσουν». Συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα!

Π.Γ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ