Ο Παν.Συ.Φι για όλους και όλα!

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο Παν.Συ.Φι, με την οποία αναφέρεται σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Από τα γεγονότα στη διοίκηση μέχρι το αυριανό παιχνίδι.

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τον κόσμο και τους λοιπούς ενδιαφερομένους πως κανένας δεν πανηγύρισε τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα όπως λάθος (εσκεμμένα ή μη) διατυπώθηκε από τρίτους. Εμείς πανηγυρίζουμε καθημερινά όταν βλέπουμε την αγαπημένη μας ομάδα να πνέει καθαρό αέρα, να λειτουργεί σωστά βάση των αρχών και ιδανικών μας, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο την ήδη ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ μας.

Με ευχαρίστηση βλέπουμε τα πράγματα να οδεύουν στο σωστό δρόμο, δεν θα ασχοληθούμε ξανά με το θέμα δημόσια (αλλά θα παρακολουθούμε στενά κάθε κίνηση) μέχρι την ανακοίνωση με τα ονόματα του νέου συμβουλίου. Έτσι θα επιβεβαιωθούν όσα ανακοινώθηκαν και θα βεβαιωθούμε ότι όλα βαίνουν καλώς με την οριστική απομάκρυνση του(μαζί με το παρακλάδι του στο τμήμα σκάουτινγκ και δεν εννοούμε τον Χάρη). Επίσης θεωρούμε αχρείαστες τις παραιτήσεις των υπόλοιπων μελών του Συμβουλίου που όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση αλλά ξέρουμε και πόσο προσφέρουν. Καλούμε τα υπόλοιπα πέντε μέλη όπως διαθέσουν εαυτό για το νέο συμβούλιο. Το συλλαλητήριο αναβάλλετε μέχρι νεοτέρας.

“Αν μαγειρεύετε κάτι θα το κάψουμε εμείς”

Επιτέλους μπορούμε να μιλήσουμε με πιο καθαρό μυαλό για τον αγώνα της Κυριακής. Καλούμε ΟΛΑ τα μέλη μας και ΟΛΟΥΣ τους ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ όπως βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο κεντρικό μας οίκημα το αργότερο μέχρι τις 14:00. Απ´ εκεί θα ακολουθήσει μεγαλειώδης αυτοκινητοπομπή μέχρι το στάδιο και περαιτέρω οδηγίες θα δοθούν στον Σύνδεσμο. Απόψε ως γνωστό, το καθιερωμένο pre-game πάρτι μας στο οίκημα μας “Χριστάκης Φωτίου Club” με σούβλες και ποτά.

Αδέλφια ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ η αυριανή μέρα είναι μια μέρα που περιμέναμε εδώ και αρκετό καιρό. Ξεχνώντας (προσωρινά) τα διοικητικά προβλήματα, επικεντρωνόμαστε πλήρως στο ενενηντάλεπτο. Δεν θα λέμε τα ίδια και τα ίδια συνεχώς. ΑΠΛΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΜΙΝΙ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΚΙΟΛΑΣ ΛΕΠΤΟ. Μην περιμένετε δευτερόλεπτο. Σηκωθείτε από τις καρέκλες σας και απλά τραγουδάτε μαζί μας. Κάντε τον και κάντε τους να χάσουν τον ύπνο τους. Να θυμηθούν ΟΛΟΙ τους σε πιο στάδιο επιστρέφουν, ο ακατανόμαστος για τους γνωστούς λόγους και οι πρωτευουσιάνοι στην μακροχρόνια πελατειακή σχέση που διατηρούν με την ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ. Ενενήντα, εκατό και όσα λεπτά χρειαστούν ασταμάτητος παλμός, δώστε στους ποδοσφαιριστές την κατάλληλη ψυχολογία. Μόνο εμείς μπορούμε να τους δώσουμε πίσω την χαμένη τους αυτοπεποίθηση.

Επίσης αύριο ενημερώνουμε ότι στο ημίχρονο του αγώνα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της μακέτας που δημιούργησε ο φυλακισμένος μας Αδελφός. Μάλιστα στο γήπεδο θα βρίσκετε σύσσωμη η οικογένεια του για την παράδοση στον τυχερό μετά το τέλος του αγώνα έξω από την μπουτίκ. Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε την Ανόρθωση για την επιστολή που έστειλε στις κεντρικές φυλακές και όσους συμμετείχαν επί τούτου όπου ζητά την παρουσία του Αδελφού κατά την όλη διαδικασία κλήρωσης-παράδοσης. Κάνουμε δημόσια παράκληση όπως βοηθήσουν οι αρμόδιοι στο περιεχόμενο της επιστολής. Όποιοι ενδιαφέρονται για τους ελάχιστους λαχνούς που απέμειναν θα μπορούν να τους βρουν στις εισόδους του σταδίου πριν την έναρξη. Αδελφέ υπομονή κι η λευτεριά θα ´ρθει!

“Εμένα η ΑΝΟΡΘΩΣΗ έσχει μου κάμει μάγια στα @ρχ!δ!@ μας το αποελ σου προδρομή τζαι ο τιμουρ κετσπαγια”

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ