Ανοιχτή επιστολή προς τον Πρόεδρο

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

…Έχουμεν και λέμεν…!!!
-σκατό: πρόεδρος: ο μανιταράς…!!
-Ενας πα********ος, απ*****ας, διατεθειμένος να πατήσει σε πτώματα -για τα καλά τζιε συμφέροντα -όπως τα θωρεί- της ομάδας του!!!
——————————————————–
Αεκ: πρόεδρος ο Καραπατάκης. Δεν γνωρίζω το άτομο, ούτε τι κάμνει, ούτε τπτ.
-Αθορυβα, με μιαν ομαδα ΧΩΡΙΣ ιστορια, και ΧΩΡΙΣ κοσμο, εδραιωσε ενα ΜΟΝΤΕΛΟ, για 3-4χρ τωρα, το ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΤΑ, και απο περσι, εχει αρχισει να αποδιδει…
————————————————————
-χΑπολλωνας: προεδρος: το κιρζουι.. Φιλοδοξος, ηγειται μιας ομαδας με μετρια…ολα(!)..και λλιον κοσμο!! -Πορευεται…ΧΩΡΙΣ σταυρο στο…χερι (οπως μαθαμε …δε χαρτ γουεη(!)…εβαλε λεφτα στην ομαδα του, εκαμεν ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΥΣΙΑΣ του γενναρη, και χτυπα τα ρεστα του!!!
————————————————————
…ομονοια: -Αλλη μια πονεμενη ιστορια, στα δικα μας βηματα..! -Τουτοι τλχστον εχουν την δικαιολογια οτι εμμς τα ποθκια τους το,,,κομμα!!!
=============================================
-ΕΜΕΙΣ???
====================
κ Πουλλαιδη. Εγω δεν υπογραφω τες διαφορες βλακειες και κακοηθειες που εμφανιζονται δαμεσα σε καθε ασσιημην!!

-Θελω ομως να σε ρωτησω….

-ΠΟΙΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ σου στην ΔΙΟΙΚΗΣΗ ενος ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ -σαν την ΑΝΟΡΘΩΣΗ??? -(πεστε την “εταιρεια, καφενε, αναγνωστηριο, κλπ. ΣΩ-ΜΑ-ΤΕΙ-Ο!!! ειναι.- Και αναλαμβανοντας την ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ειναι σαννα …επαντρευτηκες μια “κοπελλα”, με ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, -ΑΛΛΑ, παιρνοντας την, ΕΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕΣ, τζι …εμεναν, τζιε τον..ΚΟΚΟΝ(!) -τζιε τους …ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ, τζιε τους…ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΥΣ!!!

-Εγω ΔΕΝ αντιλαμβανομαι ΓΙΑΤΙ τοοοοοσο πεισμα (βατυλιωτικον, ?? -Αν Νναι, τεθκια “γιναθκια” στους “αλλους, τους’οχτρους” οχι στην ΑΝΟ μας…)

-Αυριο, στην συναντηση με τους οργανωμενους -οπου εδοθη η ΥΠΟΣΧΕΣΗ για ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ στα ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ -ΟΛΩΝ μας..

-Εγω προσωπικα, περιμενω να ακουσω ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ τους λογους σου για ΜΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ Φραγκεσκου και Θεμιστοκλεους..-ΚΑΙ- απομακρυνση..ΦΑΛΞ!!!

-Και για να ξεκαθαριζουμε, ΕΦ ΟΣΟΝ ουτε τες…παραιτησεις ΔΕΝ δεχεσαι, θα ΠΡΕΠΕΙ και μας να μας ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ (ιδιως ο ενας-ξερεις ποιος) ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ -ΕΝΩ Η ΟΜΑΔΑ
ΠΑ -ΡΑ -ΠΑΙ -ΕΙ ΑΠΟ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΤΑΙ?????
==============================================

-κ Πουλλαιδη. Αν εχει καποιο ενδιαφερον ειμαι…68χρ.!!
Το αναφερω για να δεις οτι εννεν μονον τα…κοπελλουθκια που θωρουν “περιεργα” πραματα..

-Ειμαι απο εκεινη τη γενια που για μου να δωκει η -χηρα και ζορισμενη- Μανα μου ενα τσιηφτε για να παω ΓΣΕ την Κυριακην…εκλαια που την…Πεμπτην!!

-Την δεκαετια του ’80, ημουν απ αυτους που οποιος μου ελαλεν..”καλημερα” -εκμεταλλευομενος την επαγγελματικη μου θεση- του επερνα, £1, £5, £10, οτι μπορουσα..-για το ταμειον, που ηταν παντα…ΜΕΙΟΝ!!!

-Ανορθωσιατης δλδ,ΔΕΝ εγινα …εχτες..!

-Με ξενιζει η επιλογη σου να ερθεις σε ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ με τον Κοσμο, με ΟΡΑΤΟΝ πλεον τον κινδυνο, απομακρυνσης του για ΔΕΥΤΕΡΗ φορα μεςστην δεκαετια…

-Η Ηγεσια κ Πουλλαιδη, θελει ΚΑΙ ευελιξιαν!! -Και “αθωοι” να ειναι οι συγκεκριμενοι, και ουλλα τα δικηα να εχουν μαζιν τους, τι αποφασισες??

-Να θυσιασεις την ΑΝΟ για να γλυτωσεις τον…Φρανκη???

-Εγω δεν ‘γοραζω τα περι μιζας που λεγονται…

-ΟΜΩΣ! Ο αδρωπος Α-ΠΕ-ΤΥ-ΧΕΝ -στα καθηκοντα που του ανατεθηκαν!!!

-Και στο κατω-κατω απο που κι ως που να ειναι “υπευθυνος προγραμματισμου” ο Φρανκης, και οχι ο -πχ- ΦΟΙΒΟΣ??? Η ο ΠΠΟΥΝΑΣ??? -Οι και οι δυο???

-Προεδρε. Διακυβευεται το ΚΥΡΟΣ σου σαν ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ -και ΗΓΕΤΗΣ μας.

-Αν χασεις την..”ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ”…παει, μπαινεις κι εσυ στην κατηγορια του..Κακου!!!

-Αυτο θελεις??

-Και κατι αλλο.. -Με “failed managers” στες δουλειες σου… ΤΙ κανεις??

-Τους στηριζεις…μεχρι…πολεμου???

-Εκ μερους των ΧΙΛΙΑΔΩΝ που στο προσωπο σου ειδαν τον ΗΓΕΤΗ που θα ΞΑΝΑ-ΑΝΕΒΑΣΕΙ την ΑΝΟ μας εκει που της αξιζει..ΣΕ Ι-ΚΕ-ΤΕΥ-Ω..!! -.ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΝΟ ΠΡΩΤΑ -ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ…ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ…

-με εκτιμηση, Τ.Χ”Π.

ΥΓ. ..μια τελευταια απορια.. Τον Φραγκεσκο δεν τον γνωριζω, -εξ αλλου, ειμαι και ΕΚΤΟΣ Κυπρου..

-Ομως απορω. Τι σοι ανθρωπος ειναι αυτος που ενω βλεπει οτι δικαιως η και ΑΔΙΚΩΣ…εχει κατορθωσει να γινει κοκκινο παννι για ενα τεραστιο μερος του κοσμου μας, με αποτελεσμα (στην χειροτερη) να οδηγουμαστε μαθηματικα σε ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ με απροβλεπτες συνεπειες – να μην ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ρε κουμπαρε…ετσι, για να εκτονωσει το μπαρουτι που οδηγειται προς…εκρηξη, με ΣΚΟΠΟ, να…”θυσιαζοντας” τον εαυτον του, ΝΑ ΣΩΣΕΙ την “αγαπημενη” του ΑΝΟ απο τες θυελλες που-πιθανον- ειναι μπροστα μας???

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ