Με Ίσμα μπροστά αλλάζουν τα δεδομένα για Μακρή και Κάλβο

Αγωνιστικά ο Κάλβο διανύει μια πολύ μέτρια χρονιά για την οποία ευθύνη έχουν και οι τραυματισμοί για τους οποίους ταλαιπωρήθηκε αρκετά φέτος ενώ ο Μακρής παρά το ότι προσπαθεί, κάποια πράγματα δεν του βγαίνουν όπως θα ήθελε.

Όλοι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ελπίζουν και περιμένουν το αγωνιστικό ανέβασμα του Ισπανού και του νεαρού Κύπριου επιθετικού, για το οποίο δύναται να βοηθήσει ένας «παλιός – νέος» ποδοσφαιριστής, ο Ίσμα Γκονσάλβες.

Ο επιθετικός από τη Γουϊνέα Μπισάου διαθέτει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ντίνο Εντλοβού, που είναι τέτοια που μπορούν να βοηθήσουν τους συμπαίκτες του, όπως για παράδειγμα το κατέβασμα της μπάλας, το πολύ καλό της κράτημα, το σπάσιμο στο χώρο αλλά και την ταχύτητα. Στοιχεία που είδαμε από τον περσινό Ίσμα, ο οποίο συμπαρέσυρε και αρκετούς από τους συμπαίκτες του κυρίως τον Τόνι Κάλβο και Ανδρέα Μακρή στο ανέβασμα της ομάδας από τον Ιανουάριο και μετά.

Αν ο Αντρέ Πάους καταφέρει και φέρει τον Ίσμα στα περσινά δεδομένα οι γραμμές της Ανόρθωσης θα είναι πιο συμπαγείς, το ποδόσφαιρο πιο στρωτό ενώ με τα γκολ του πιθανότατα θα δώσει όπως πέρσι αρκετούς βαθμούς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ