Πουλλαίδης: Τις επόμενες 2-3 μέρες θα κάνουμε κάποιες προσθέσεις

Στο πλαίσιο της βράβευσης των κορυφαίων της ΕΑΚ, οι Χρήστος Πουλλαίδης και Κωνσταντίνος Λαίφης, μίλησαν στη κάμερα του Σίγμα και στον Βασίλη Τσιρόπουλο.

Ο πρόεδρος είπε ξεκάθαρα πως ζήτησε πρωτάθλημα από τους ποδοσφαιριστές, ενώ ανάφερε πως τις επόμενες μέρες θα γίνουν κάποιες προσθέσεις στην ομάδα.

Από την πλευρά του ο Λαίφης στις δηλώσεις του ήταν αισιόδοξος, βλέποντας νίκες για την ομάδα στη συνέχεια και γιατί όχι τον τίτλο.

Αναλυτικά τι δήλωσαν και το βίντεο με τις δηλώσεις.

«Πονώ το χέρι μου ακόμα. Μια στιγμή παρασύρθηκα λίγο, χτύπησα το χέρι μου στο τραπέζι. Τα παιδιά πήραν το μήνυμα και όλοι με διαβεβαίωσαν ότι θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους» είπε αρχικά ο πρόεδρος της κυρίας για την συνάντηση που είχε με τους ποδοσφαιριστές.

Τι ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές:
«Ζήτησα ξεκάθαρα το πρωτάθλημα και τους είπα ότι το θέλουμε, το πιστεύουμε και θα το πάρουμε»

Για τις προσθήκες:
«Τις επόμενες 2-3 μέρες θέλουμε να κάνουμε προσθέσεις στην ομάδα. Θέλουμε αριστερό εξτρέμ»

Για Λαΐφη:
«Δεν έχουμε επίσημη πρόταση για τον Κωνσταντίνο. Είχαμε μια αλλά δεν άξιζε τον κόπο. Είμαστε ανοικτοί όταν υπάρχουν προτάσεις. Είναι ποδοσφαιριστής μεγάλης εμβέλειας. Να μην πάρει πάνω του και ακούει τώρα»

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης δήλωσε:

«Η ομάδα δεν πάει καλά και πρέπει να βρούμε τις δυνάμεις να επανέλθουμε καλύτεροι. Μετά την ομιλία του προέδρου πήραμε τα μηνύματα.
Βλέπω νίκες για την Ανόρθωση και μακάρι ένα τίτλο στο τέλος. Κάθε μέρα να γίνουμε καλύτερος. Τίτλο τίποτε άλλο»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ