Κόκκινος: “Η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο είναι πολύ σημαντική”

Συνέντευξη στην σελίδα που διατηρεί το τμήμα φούτσαλ στο facebook, έδωσε ο φουτσαλιστής της ομάδας και σκόρερ του δευτέρου τέρματος στη ψεσινή αναμέτρηση απέναντι στον Εθνικό Λατσιών.

Μεταξύ άλλων ο φουτσαλιστής δήλωσε πως η ψεσινή νίκη ήταν σημαντική από κάθε άποψη, ενώ τόνισε και το πόσο σημαντικοί είναι οι οπαδοί στο φούτσαλ.

Αναλυτικά η ανάρτηση από την επίσημη σελίδα:

Μίνι συνέντευξη στη σελίδα μας παραχώρησε ο Φουτσαλιστής της ομάδας μας Χρίστος Κόκκινος ο οποίος μίλησε για την χθεσινή νίκη της Ανόρθωσης, ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει για άλλη μια φορά τον κόσμο της ομάδας μας.

Χρίστο κατ’ αρχή συγχαρητήρια για το πολύ όμορφο γκολ που πέτυχες στον χθεσινό αγώνα.

Ευχαριστώ πολύ.

Είδαμε ότι το πανηγύρισες δεόντως, το χρειαζόσουν αυτό το γκολ μετά και την επάνοδο σου από τον τραυματισμό;

Σίγουρα είναι σημαντικό το να σκοράρω, ειδικά μετά από μια μεγάλη απουσία λόγω τραυματισμού. Πιστεύω πως όλοι χρειάζονται τα γκολ αφού ανεβάζει την ψυχολογία του κάθε φουτσαλιστή και το αίσθημα που νιώθεις όταν σκοράρεις είναι εξαιρετικό. Όσο για τον πανηγυρισμό μου ήταν κάτι που είχα σχεδιάσει από πριν με τον συμπαίχτη μου Χρίστο Νικολάου.

Πρώτος αγώνας της νέας χρονιάς με νίκη…

Μετά από μια διακοπή τα πρώτα παιχνίδια μπορεί να είναι κάπως παράξενα επειδή κάποιοι φουτσαλιστές να είναι λίγο ανέτοιμοι. Γι’ αυτό ήταν μια πολύ σημαντική νίκη και οι 3 βαθμοί ήταν πολύτιμοι λόγω του ότι παίζαμε με ένα εξίσου καλό αντίπαλο σε μια δύσκολη έδρα.

Έγιναν κάποιες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της Ανόρθωσης με τον στόχο να παραμένει ο ίδιος…

Σίγουρα οι όποιες κινήσεις έγιναν είναι προς το καλύτερο και για να βοηθήσουν την ομάδα μας να φτάσει τους στόχους της οι οποίοι παραμένουν οι ίδιοι.

Ένα μήνυμα για την παρουσία του κόσμου μέχρι στιγμής και πόσο σημαντική είναι η παρουσία του…

Η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο είναι πολύ σημαντική και μας δίνει ώθηση για την νίκη. Όπως έχω ξαναπεί, και νομίζω μιλάω εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που βρίσκεται δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι και ελπίζουμε με τις νίκες μας να τους δικαιώνουμε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ