Το αντιμετωπίζει με σοβαρότητα (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Πρώτη από τις διπλές αναμετρήσεις με την Αναγέννηση Δερύνειας για τους 16 του κυπέλλου και οι βουλές του Αντρέ Πάους δεν μπορούν να κατανοηθούν. Από την μια είναι η ανάγκη να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν τον απαιτούμενο μέχρι τώρα, και από την άλλη… το περσινό παράδειγμα με τον Διγενή Ορόκλινης που παρέταξε μια εντεκάδα αποτελούμενη απο αρκετούς πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές.

Ποια λογική λοιπόν θα ακολουθήσει ο Αντρέ Πάους, ποιες οι διαφοροποιήσεις και ποιοι οι αναπληρωματικοί που χρήζονται βασικοί;

[vfv id=”34″]

Κάτω από τα δοκάρια ενδεχομένως να δούμε τον Άλντο Τέκια. Αυτό, γιατί μέχρι στιγμής δεν ανακοινώθηκε αντικαταστάτης των Βαλβέρδ και Βέγκα και σε αυτή την περίπτωση ο Πάους οφείλει να έχει ετοιμοπόλεμο πορτιέρο για παν ενδεχόμενο. Στο δεξί άκρο παραμένει ο Γκάμπριελ καθώς ο Τζανακάκης είναι νωρίς ακόμη για να πάρει παιχνίδι πάνω του, ενώ στο αριστερό άκρο θα παραταχθεί ο Ράζακ Νούχου. Στο κέντρο της άμυνας εικάζουμε ότι θα βρεθούν οι Χόλκερσον και Οικονόμου όπως στον περσινό αγώνα κυπέλου με τον Διγενή.

Στο χώρο του κέντρου τώρα υπάρχουν οι λιγότερες δυνατές επιλογές μιας και από την αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι Βίκτορ, Πελέ και Αμπουρτζάνια για διάφορους λόγους. Έτσι δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν δούμε ξανά βασικό το Μαϊσουράντζε ο οποίος θα απουσιάζει από τον αγώνα της Κυριακής με την Δόξα, πλαισιωμένος από τους Μαραγκό και Ορλάντι στην θέση του επιτελικού… για να αποσυμφορηθεί και λίγο ο Μαρτίνες.

Στην επίθεση τώρα και παρά το γεγονός ότι ο Εντλοβού ανάρρωσε πλήρως… την θέση του φουνταριστού διεκδικεί με περισσότερες αξιώσεις ο Κουλούρης. Στο δεξί άκρο δίνεται μια καλή ευκαιρία στον Κάλβο να κάνει καλό παιχνίδι και να ανέβει για την συνέχεια του πρωταθλήματος ενώ στο αριστερό κατα πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται ο Αβραάμ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ