Μέσα ο Γάλλος; (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Πρώτος αγώνας του έτους 2016 και η Ανόρθωση που φιλοξενεί την Ομόνοια των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων κάτι που επισημάναμε ότι δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζουν καθότι η σημερινή αντίπαλος ήταν είναι και θα παραμείνει μεγάλη ομάδα παρά τις δύσκολες στιγμές που περνά.

Ο Αντρέ Πάους δεν μπορεί να υπολογίσει μόνο στους Βίκτορ και Τζανακάκη οι οποίοι είναι εκτός λόγω τραυματισμού και έτσι μπορεί να καταστρώσει υπό τις περιστάσεις τα καλύτερα δυνατά πλάνα του για να οδηγήσει την Ανόρθωση σε άλλη μια νίκη.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα είναι ο Γιαν Κόπριβετς. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Γκάμπριελ και στο αριστερό επανέρχεται ο Σβεσχλέν αντικαθιστώντας το Νούχου. Στο κέντρο της άμυνας παραμένουν οι Λαΐφης και Χόλκερσον.

 

[vfv id=”33″]

Στο κέντρο τώρα, ο Μαϊσουράντζε είναι ο μόνος σίγουρος από τους δυο χαφ με τον Αντρέ ορλάντι να διατηρεί εκ νέου την θέση του κεντρικού μέσου, ενώ ως επιτελικός μέσος θα είναι φυσικά ο εκ των κορυφαίων σε αυτή τη θέση Αργεντινός, Νίκολα Μαρτίνες.

Στην επίθεση δεν βλέπουμε να αλλάζει κάτι με τους Κάλβο και Μακρή να καταλαμβάνουν τις θέσεις στα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα και τον Εντλοβού στην κορυφή της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ