Προχωρά σε αλλαγές ή όχι; (Τα σενάρια που παίζουν)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η ενδεκάδα της Ανόρθωσης για το ντέρμπι με την Ομόνοια.

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, ωστόσο ενδεκάδα που κατεβαίνει για ένα ημίχρονο στο γήπεδο η λογική λέει πως αλλάζει. Για ποιες θέσεις όμως προσανατολίζεται να κάνει αλλαγές ο Ολλανδός τεχνικός;

Από την αμυντική γραμμή, ο μόνος που κινδυνεύει να χάσει τη θέση του είναι ο Ράζακ Νούχου. Ο Γκανέζος ο οποίος είχε επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα στο ματς με την Άχνα, ήταν κακός και χωρίς καθαρό μυαλό, παράλληλα ο ανταγωνιστής για τη θέση, ο Λέο Σβέχλεν, όσες φορές χρησιμοποιήθηκε σε ντέρμπι έβγαλε ασπροπρόσωπό τον προπονητή του. Τώρα ποιος θα κερδίσει τη μάχη, μεταξύ Νούχου και Σβέχλεν μόνο ο Πάους και οι συνεργάτες του ξέρει.

Από τη μεσαία γραμμή, ο Μαϊσουράτζε φαίνεται αμετακίνητος, καθώς από το παιχνίδι που επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα δεν βγήκε… Ο Μαρτίνες είναι το Α και το Ω οπότε δεν βγαίνει. Από εκεί και πέρα ο Ορλάντι μετρά δύο διαδοχικές παρουσίες στην ενδεκάδα, έδειξε πως μπορεί να δώσει λύσεις στη θέση. Υπάρχουν όμως και οι Αμπουρχάνια και Πελέ, με τον Γεωργιανό να αποτελεί τον αγαπημένο παίκτη του προπονητή για τα ματς ειδικών αποστολών. Ωστόσο με τα υφιστάμενα δεδομένα, ο Ορλάντι φέρεται να έχει το προβάδισμα για τη θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Στην επιθετική γραμμή, η μονομαχία φέρεται να είναι μεταξύ Αβραάμ και Μακρή για το αριστερό άκρο. Αμφότεροι διεκδικούν θέση στην αρχική ενδεκάδα, ωστόσο ο νεαρός εκ Πάφου επιθετικός και πρώτος σκόρερ της ομάδας κατά την περσινή χρόνια, έχει προβάδισμα έναντι του Αβραάμ.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ