Εθνικός 1 – 1 Ανόρθωσις: Έπεσε τσεκούρι!

Απώλειες στον τελευταίο αγώνα του 2015 για την Ανόρθωση, η οποία αν και πήρε κεφάλι στο σκορ, δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της 0-1 του 13ου λεπτού. Η ομάδα μας δε μπόρεσε να τελειώσει τον αγώνα όταν είχε την ευκαιρία, έχοντας παράπονα για τη φάση της ισοφάρισης μιας και το πέναλτι ήταν πέρα για πέρα αποελίστικο. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα η Ανόρθωση τελειώνει τις υποχρεώσεις της τη χρονιά που διανύουμε στη δεύτερη θέση.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με τον Εθνικό να δημιουργεί προϋπόθεση στα 40 δευτερόλεπτα και τον Εντλοβού να μη μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 4ο λεπτό ξεκίνησε η αναμέτρηση, με την Ανόρθωση να ξεκινά αποφασιστικά την αναμέτρηση. Στο 13ο λεπτό ο πρώτος σε ασσίστ Νικόλα Μαρτίνες και ο πρώτος σκόρερ, Ντίνο Εντλοβού συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να είναι εύστοχος αυτήν τη φορά για το 0-1.

Εφτά λεπτά αργότερα ο Μακρής έφτασε κοντά στο γκολ, όταν είδε το σουτ του να κοντράρει στον Ατάντα, να αιφνιδιάζει τον Μπογκατίνοφ, αλλά τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Μετά από αυτό το σημείο η Ανόρθωση κατέβασε στροφές με αποτέλεσμα ο Εθνικός να έχει κάποια σουτ προς την εστία που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Κόπριβετς, με αποκορύφωμα μιαν απευθείας εκτέλεση φάου λστο 44ο λεπτό.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Πρώτη καλή φάση για την Ανόρθωση στο 52ο λεπτό όταν ο Εντλοβού βρέθηκε μόνος στο δεύτερο δοκάρι μετά από κόντρες, ωστόσο από κοντινή απόσταση δε μπόρεσε να τελειώσει τη φάση. Στο 55ο λεπτό έπεσαν οι μάσκες με τον Σωτηρίου να υποδεικνύει αποελίστικο πέναλτι υπέρ του Εθνικού, με τον Χατζηβασίλη να σωριάζεται μόνος στο έδαφος και τον Παγιές λίγο αργότερα να κάνει το 1-1. Ο Άντρε Πάους πραγματοποίησε την πρώτη του κίνηση στο 74ο λεπτό ρίχνοντας στον αγώνα τον Πελέ αντί του Ορλάντι και τον Αβραάμ στο 87ο λεπτό να κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή και τον τερματοφύλακα του Εθνικού να αποκρούει. Στο 93ο λεπτό η Ανόρθωση κέρδισε φάουλ σε πλεονεκτική θέση ωστόσο η εκτέλεση του Πελέ ήταν κακή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ