Τρίποντα με ζόρια (βίντεο)

Δύο δύσκολες επικρατήσεις με ένα γκολ διαφορά πέτυχε η Ανόρθωση με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα κατά την περσινή περίοδο. Τόσο το Βαρωσιώτικο ντέρμπι στο «Άμμοχωστος», όσο και αυτό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» βάφτηκαν κυανόλευκα με τους δύο αγώνες να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος και ουσιαστικά να κρίνονται στα τελευταία λεπτά.

Η αρχή έγινε εκτός έδρας και συγκεκριμένα στις 3 Νοεμβρίου 2014 όταν Δευτεριάτικα η Ανόρθωση επικράτησε με το αγγλικό 2-3. Με εξαιρετική σέντρα-σουτ ο Νούχου άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό για να διαμορφώσει το 0-2 ο Μακρής. Η Οι γηπεδούχοι μείωσαν αλλά ήταν σειρά του Ιακοβένκο στο 87ο λεπτό να δώσει ξανά αέρα δύο τερμάτων με βολίδα, με το τελικό 2-3 να διαμορφώνει ο Λεόν στο 90ο λεπτό.

Καρδιοκτύπια και στις 8 Φεβρουαρίου 2015 με την Ανόρθωση να πιέζει τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά να έχει απέναντί της έναν εξαιρετικό Στράους κάτω από τα δοκάρια. Η υπομονή και επιμονή δικαιώθηκε στο 92ο λεπτό, όταν ο Λαϊφης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, έδωσε το τρίποντο στην ομάδα μας.

https://www.youtube.com/watch?v=R236JinT7r8

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ