ΑΠΕΑ Αρακαπά – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 0-2 [Βίντεο με εκτενή στιγμιότυπα]

Νικηφόρα πέρασε και από τη Λεμεσό η ομάδα μας στο φούτσαλ, κερδίζοντας με 0-2 την ΑΠΕΑ Αρακαπά, μέσα στο κλειστό της Αγίας Φυλάξεως. Σε ένα παιχνίδι που δικαίωσε τον χαρακτηρισμό «ντέρμπι ανόδου», αφού πέραν από την τακτική είχε πάθος και δύναμη, οι δυο ομάδες αποζημίωσαν τους φίλους και οπαδούς τους, οι οποίοι βρέθηκαν στις εξέδρες του κλειστού.

Η Ανόρθωσις, μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα έψαξε το γκολ. Οι προσπάθειές της ωστόσο, σταματήσουν μπροστά στην καλά στημένη άμυνα των γηπεδούχων, που δεν μας επέτρεπαν να πατήσουμε περιοχή. Τα δυνατά σουτ που επιχειρούσαν οι φουτσαλιστές μας, αποκρούονταν είτε από πόδια αμυνομένων, είτε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η Μεγάλη Κυρία σε καμιά περίπτωση δεν τα έβαλε κάτω και το γκολ ήταν θέμα χρόνου. Από ένα κόρνερ, ο Σταύρου επεχείρησε τη σέντρα-σουτ στην περιοχή, η μπάλα προσέκρουσε με δύναμη σε πόδια αμυνομένου και καρφώθηκε στο πλεκτό του Αρακαπά, για να γραφτεί το 0-1.

Στη συνέχεια, η Ανόρθωσις επεχείρησε να παγώσει τον ρυθμό του αγώνα, ενώ ανέμενε την εκδήλωση των επιθέσεων του αντιπάλου, ο οποίος βρισκόταν πλέον με την πλάτη στον τοίχο, τόσο μέσα στο παιχνίδι, όσο και βαθμολογικά. Σε μια ξαφνική αντεπίθεση, το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια των φουτσαλιστών μας να διπλασιάσουν τα τέρματα της Μεγάλης Κυρίας, πριν ο διαιτητής σφυρίξει για τελευταία φορά στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα μας κράτησε περισσότερο μπάλα, αλλά πραγματικά επικίνδυνη γινόταν στις αντεπιθέσεις. Όποτε έβρισκε ανοιχτούς χώρους, οι κινήσεις των παιχτών μας ήταν κίνδυνος-θάνατος. Οι αντίπαλοι επιστράτευαν είτε δυνατά μαρκαρίσματα, είτε τη βοήθεια της… τύχης, για να τους σταματήσουν. Σε μια τέτοια αντεπίθεση, ο Σταύρου βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ψύχραιμα πλάσαρε για το 0-2, εν μέσω αποθέωσης από τους Ανορθωσιάτες που βρίσκονταν στο γήπεδο.

Ακολούθως, η δύναμη και το πάθος που επιστράτευσαν και οι δυο ομάδες, τους απέφεραν από μια κόκκινη και αρκετά φάουλ. Ο παίχτης που κοκκινίστηκε από πλευράς μας ήταν ο Φόκκου. Οι όποιες επιθετικές ενέργειες των αντιπάλων σταματούσαν στον κέρβερο Παναγιώτου, ενώ στην κόντρα είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοτώσουμε το ματς. Λίγο η ατυχία, κάτι η επιπολαιότητα, πολύ οι λανθασμένες επιλογές στην τελική πάσα και κάπως η έλλειψη ψυχραιμίας στα τελειώματα, μας άφησαν να αγωνιούμε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Αυτό, μας βρήκε να πανηγυρίζουμε μια πανάξια νίκη, μέσα στο άνδρο του αντιπάλου, τον οποίο αφήνουμε πλέον 7 ολόκληρους βαθμούς πίσω. Βέβαια, τίποτα δεν έχει τελειώσει, υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος όπως δηλώνουν άπαντες στην ομάδα. Αυτό που μας χαροποιεί ωστόσο, είναι η αγωνιστική εικόνα που βγάζουμε στο γήπεδο, η οποία παιχνίδι με παιχνίδι πιστοποιεί πως αυτή η ομάδα αξίζει την άνοδο και θα την πάρει!

Η κάμερα του Ανόρθωσις24 ήταν στο γήπεδο και κινηματογράφησε για σας τα δύο γκολ και εκτενή στιγμιότυπα από το παιχνίδι:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ