Ανόρθωσις 3 – 3 ΑΠΟΕΛ: Ένας βαθμός αντί τρεις!

Όταν βρίσκεσαι δύο φορές μπροστά στο σκορ σε ντέρμπι τότε μπορείς να αισθάνεσαι αδικημένος για το βαθμό της ισοπαλίας. Παρόλο που τελικά ο αντίπαλος βρέθηκε με 2-3 μπροστά στο σκορ 3 λεπτά πριν το τέλος, η Ανόρθωση έπαιξε το φούτσαλ που μπορεί να παίξει και αφού ισοφάρισε σε 3-3, έφτασε πολύ κοντά σε μια μεγάλη νίκη. Η ισοπαλία διατηρεί την διαφορά των δύο βαθμών από την κορυφή όπως και την ομάδα μας στο κυνήγι του τίτλου.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε ο αγώνας για την Ανόρθωση αφού μόλις στο 4ο λεπτό ο Κάρλος με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0. Προηγήθηκε έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Μάρτινς που βρήκε τον Ομήρου και αυτός με τακουνάκι τον σκόρερ. Ο ΑΠΟΕΛ ισοφάρισε με τη συμπλήρωση 8 λεπτών αγώνα με μακρινό σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ που έπιασε την άμυνα μας ανοργάνωτη. Η ομάδα μας φάνηκε μουδιασμένη στα πρώτα λεπτά μετά την ισοφάριση, ωστόσο ο αρχηγός Μάρτινς ήταν αυτός που έδωσε τη λύση στο 15ο λεπτό. Ο Νενέ ήταν αυτός που κέρδισε το φάουλ στην αντεπίθεση και ο Πορτογάλος αυτός που με απευθείας εκτέλεση έστειλε τη μπάλα να αναπαυτεί στο πλεκτό για το 2-1. Δύο λεπτά πριν το φινάλε η ομάδα μας συμπλήρωσε τα 6 ομαδικά φάουλ με τον ΑΠΟΕΛ να ισοφαρίζει σε 2-2 με πέναλτι.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με τη δύναμη ως κύριο συστατικό στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, η Ανόρθωση προσπάθησε να κρατήσει τη μπάλα στην κατοχή της και να κτυπήσει στην κόντρα. Δυνατά μαρκαρίσματα και αρκετές διακοπές δεν επέτρεψαν στην ομάδα μας να πιάσει ρυθμό που έχασε τον Κάρλος στα μέσα της επανάληψης λόγω τραυματισμού. Μικρή διακοπή σημειώθηκε στο 23ο λεπτό χωρίς κάποιο προφανή λόγο με τους διαιτητές να κατευθύνονται στα αποδυτήρια και την Ανόρθωση να παρουσιάζεται βελτιωμένη με την είσοδο του Ομήρου. Μια αντεπίθεση από πλευράς ΑΠΟΕΛ έφερε στο 2-3 στο 33ο λεπτό ενώ η χρήση flying goalkeeper στο 36ο λεπτό λειτούργησε ευεργετικά με τον Ροχίνα στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα να ισοφαρίζει σε 3-3. Παρά την πίεση στο τελευταίο λεπτό δυστυχώς ο βαθμός ήταν το μοναδικό όφελος για την Ανόρθωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ