Χιούγκο Μάρτινς: “Θα κάνουμε τα πάντα…(video)”

Την πεποίθηση πως ο κόσμος θα δώσει δυναμικό παρών στο Κίτιον, εκφράζει με δηλώσεις του στο anorthosis24.net, ο αρχηγός της φουτσαλικής Ανόρθωσης, Χιούγκο Ραμάντα Μάρτινς.

Ο Πορτογάλος άσος τόνισε πως θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν το παιχνίδι και να ανεβάσουν την ομάδα στην κορυφή.

Για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ;

“Ήταν καλό για εμάς να παίζουμε στην έδρα μας, γιατί το γήπεδο αυτό είναι η έδρα μας. Ήταν ένας δυνατός αντίπαλος γιατί μαζί μας παίζουν πάντα δυνατά, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στην αρχή τα πράματα ήταν περίπλοκα, σημείωσαμε δύο τέρματα, μετά χαλαρώσαμε μας έβαλαν ένα γκολ, μετά έπρεπε να τρέξουμε και να είμαστε προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις, το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο για αυτό και κερδίσαμε με 5-1.”

Για τη συνέχεια και το γεγονός πως είμαστε δύο πόντους κάτω από την κορυφή:
“Είμαστε εκεί, έχουμε μόνο νίκες και μία ισοπαλία με την Ομόνοια, κάναμε καλά τη δουλειά. Τώρα ενάντια στο ΑΠΟΕΛ, είναι στο σπίτι μας το παιχνίδι, θέλουμε να είμαστε πρώτοι έτσι πρέπει να το κερδίσουμε. Και σίγουρα θα κάνουμε τα πάντα για να το κερδίσουμε.”

Για τον κόσμο για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ:
“Είναι το παιχνίδι που όλοι θέλουν να έρθουν και να μας στηρίξουν και θα έρθουν. Θέλουμε να νικήσουμε και νομίζω θα κατακλύσουν το γήπεδο και να μας βοηθήσουν να πάμε στην πρώτη θέση.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ