Ανδρέας Παπαλλής: «Ο κόσμος γυρίζει παιχνίδια σε κανονικά, πόσο μάλλον, κλειστά γήπεδα»

Το δικό του κάλεσμα μέσω της κάμερας του anorthosis24.net πραγματοποιεί ο πρόεδρος του φουτσαλικού τμήματος Ανδρέας Παπαλλής. Ο άνθρωπος που οραματίστηκε το 2012 την παρουσία της «Μεγάλης Κυρίας» στα παρκέ της πρώτης κατηγορίας του αθλήματος μίλησε για τον αγώνα με την ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και τον αυριανό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ:

Ήταν ένας παιχνίδι όπως τον περιμέναμε με πολλή δύναμη, πολλή τακτικής και ευτυχώς η ομάδα ευτύχισε να πάρει το τρίποντο.

Για τη βαθμολογική θέση της ομάδας:

Στόχος από την αρχή της χρονιάς είναι η κορυφή. Η Ανόρθωση άλλωστε δε μπορεί να κυνηγά παρά μόνο την πρώτη θέση σε όλα τα αθλήματα. Είμαστε κοντά στο στόχο μας αν και δε καταφέραμε να κερδίσουμε την Ομόνοια εντός έδρας, μιας και ισοφαριστήκαμε λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Πήραμε πολλά μαθήματα από το συγκεκριμένο παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα στη συνέχεια για να πετύχουμε το στόχο μας.

Για τον επερχόμενο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ:

Είναι κομβικό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου και για τις δύο ομάδες, χωρίς βέβαια να κρίνει τον τίτλο, αλλά για τη ψυχολογία κυρίως. Το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμη, αλλά εμείς αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι ως ένα πολύ καθοριστικό σημείο, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε.

Για την προσέλευση του κόσμου τη φετινή χρονιά:

Μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω στον κόσμο της Ανόρθωσης για τη μεγάλη στήριξη που δίνει στο τμήμα και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Παλεύουμε για να κάνουμε τον κόσμο περήφανο και στο φούτσαλ και είναι κάτι που λέμε εδώ και καιρό. Θεωρώ ότι με την προσέλευση του κόσμου μπορούμε να πάμε μόνο από το καλό στο καλύτερο. Με την Ομόνοια είχαμε πολύ κόσμο και περιμένουμε ακόμη περισσότερο με τον ΑΠΟΕΛ.Ο κόσμος γυρίζει παιχνίδια σε κανονικά, πόσο μάλλον, κλειστά γήπεδα. Τους θέλουμε και τους χρειαζόμαστε δίπλα μας!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ