Δυνατό ντέρμπι, με μοναδικό στόχο τη νίκη

Να ξεπεράσει την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, έχει ως στόχο και σκοπό η Ανόρθωση, που υποδέχεται απόψε στις 20:00, στο Θεμιστόκλειο την ομάδα του Παφιακού.

Ο Μάριος Κοντός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο θα πρέπει να δουλέψει ψυχολογικά την ομάδα, που ψάχνει την αγωνιστική της ταυτότητα στο φιλέ.

Ο λίμπερο της ομάδας Γιώργος Πλατρίτης μιλώντας σε δελτίο τύπου της ΚΟΠΕ επισήμανε το ψυχολογικό βάρος των παικτών από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα λέγοντας ότι σε κάθε αγώνα από εδώ και πέρα είναι μονόδρομος η νίκη.Ο Πλατρίτης σημείωσε ότι η ήττα με τον τρόπο που ήλθε από την Ομόνοια την τρίτη αγωνιστική επηρέασε την ομάδα.

Το άκουσμα του αντιπάλου κάθε άλλο παρά φόβητρο είναι για την Ανόρθωση, αντιθέτως ξυπνά μοναδικές στιγμές, στην επική ανατροπή του 2007, όταν η ομάδα μας κόντρα στη διαμορφωθείσα κατάσταση, κατάφερε και πήρε τον τίτλο. Σημαντικό ρόλο στην επική ανατροπή, έπαιξε ο κόσμος ο οποίος είχε κατακλύσει κάθε γωνία του κλειστού στα Πολεμίδια.

2007 vsPafiakos Volley

Έτσι όπως και τότε, έτσι και τώρα η νίκη για την ομάδα μας είναι μονόδρομος, όμως για να τα καταφέρει και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, χρειάζεται τη στήριξη του μεγάλου της κόσμου, που απέδειξε πολλές φορές πως αποτελεί τον 7ο παίκτη της ομάδας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ