Η KIBRIS στα βοηθητικά του «Αντώνης Παπαδόπουλος» (δημοσκόπηση)

Στα βοηθητικά του «Αντώνης Παπαδόπουλος», βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες, συνεργείο της Τουρκοκυπριακής εφημερίδας KIBRIS, με σχετικό δημοσίευμα να υπάρχει στη σημερινή έκδοση της εφημερίδας.

«Η εφημερίδα μας, KIBRIS παρακολούθησε την προπόνηση της Ανόρθωσης και σας παρουσιάζει την μια από τις βασικές διεκδικήτριες του τίτλου στην Κύπρο», είναι το αρχικό σχόλιο της εφημερίδας.

Στη συνέχεια φιλοξενούνται γίνεται αναφορά στον προπονητή Αντρέ Πάους:

«Ο Ολλανδός προπονητής βρίσκεται στην Κύπρο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Πέρυσι η Ανόρθωση τερμάτισε στην 5η θέση ενώ φέτος έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Παράλληλα, μες το δημοσίευμα υπάρχουν και δηλώσεις από τον προπονητή, ο οποίος αρχικά δήλωσε: «Η Ανόρθωση πάντα έχει ως στόχο τα ψηλά, φέτος θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να παίξουμε στην Ευρώπη».

Για να συμπληρώσει για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας:

«Έχουμε ένα συγκεκριμένο τρόπο που αγωνιζόμαστε, τον οποίο εφαρμόζουμε βάση αντιπάλου. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση του».

Ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το ρόλο του ποδοσφαίρου στο Κυπριακό, λέγοντας πως:

«Το ποδόσφαιρο δεν είναι το πρώτο βήμα (για να παίξουμε στην Αμμόχωστο). Πρώτα πρέπει οι ηγέτες να προχωρήσουν τις συνομιλίες προκειμένου να βρεθεί λύση. Δεν εξαρτάται από εμάς». 

Καταληκτικά το δημοσίευμα αναφέρει το παλμαρέ της Ανόρθωσης και γίνεται αναφορά στον πρώτο σκόρερ της ομάδας.

«Η Ανόρθωση ιδρύθηκε το 1911 και κατάκτησε 13 πρωταθλήματα και 10 κύπελλα. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας φέτος είναι ο Ντίνο Ντλοβού ο οποίος πέτυχε 7 γκολ σε 10 αγώνες. Ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας Ντίνο Ντλοβού απουσιάζει από τις προπονήσεις αφού έχει υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα. Οι παίκτες και ο προπονητής της Ανόρθωσης ήταν ιδιαίτερα φιλικοί με μας».

Ήδη οι αντιδράσεις ποικίλλουν, για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε μια σφυγμομέτρηση.

[poll id=”100″]

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ