Τζανακάκης:«Πάμε να κερδίσουμε»

Πάμε στη Λευκωσία για να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ, δηλώνει ο Μανώλης Τζανακάκης στην ιστοσελίδα balla.com.cy, που εδώ και τρία παιχνίδια αποτελεί τη βασική επιλογή του Αντρέ Πάους για το δεξί άκρο της άμυνας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ήταν ένα ντέρμπι, η ΑΕΚ θεωρώ με μια ευκαιρία κατάφερε να σκοράρει. Καταφέραμε και ισοφαρίσαμε, στο τέλος μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Δεν τα καταφέραμε και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Τώρα είναι η διακοπή, θα δουλέψουμε με τον προπονητή μας και έχουμε μπροστά μας ξανά ένα ντέρμπι, με τον ΑΠΟΕΛ και πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι.»

Εάν αισθάνεται αδικημένος από το τελικό αποτέλεσμα

«Όταν χάνεις τέτοιες ευκαιρίες στο τέλος, εννοείται πως αισθάνεσαι αδικημένος. Έπρεπε να κερδίσουμε, θέλαμε πολύ τη νίκη και είμαστε στεναχωρημένοι που δεν τα καταφέραμε. »

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

«Είναι ένα ντέρμπι και αυτό, όπως είπα αυτές τις δύο εβδομάδες θα δουλέψουμε πάρα πολύ με τον προπονητή. Θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε και ελπίζω θα τα καταφέρουμε. »

Για την προσωπική του απόδοση

«Εγώ προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα, όσο η ομάδα κερδίζει θα είμαι και εγώ ευχαριστημένος και θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. »

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ