Ας αποφασίσει η διοίκηση τι θέλει

Σήμερα δεν θα είμαι κάφρος για όλα τα άλλα που μας προκαλούν αλλά για την τακτική της διοίκησης, την αδυναμία της καλύτερα να μην μπορεί να λειτουργήσει ως ΑΝΟΡΘΩΣΗ, ως μια από τις μεγάλες ομάδες.

Πέρσι είδαμε κάποια… Δόξα να παίρνει ανύπαρκτο πέναλτι στο «Παπαδόπουλος», το ΑΠΟΕΛ να κάνει ρεσιτάλ με το ακυρωθέν γκολ του Κάλβο και τα διάφορα γελοία που έγιναν στο 3-3 με την μη αποβολή του Λάνινγκ και το γκολ οφσάιντ. Είδαμε τον Σκαπούλλη ως 5ος – 6ος τι ήταν, να υποδεικνύει το «αεροπέναλτι» με το οποίο η Ομόνοια ισοφάρισε και γύρισε το σημαντικό για την Ευρώπη παιχνίδι και πολλά – πολλά άλλα που επι της ουσίας είναι ανώφελο να ειπωθούν εδώ.

Τι γίνεται λοιπόν… ούτε στην Ανόρθωση θεωρώ οτι ξέρουν. Πέρσι ήταν η πιπίλα της όχι και τόσο δυνατής ομάδας, της ομάδας χωρίς πολύ βάθος… που κατ΄εμένα αν την επαίζαν 50% – 50% ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο το είχε στο τσεπάκι, αλλά φέτος τι;

Υπάρχει ένα πολύ ποιοτικό και γεμάτο ρόστερ, το οποίο όμως έχει να συναγωνιστεί πέραν των άλλων και τους εξωγενείς παράγοντες. Οι παράγοντες αυτοί δεν την αφήνουν να ξεμυτίσει. Ναι, κάποιες φορές μπορεί να μην αγωνίζεται όπως ο κόσμος της την θέλει αλλά καμιά ομάδα δεν το έκανε αυτό μέχρι σήμερα. Πιο πρόσφατο παράδειγμα στο ΑΠΟΕΛ – Άχνα όπου το γκολ επιτεύχθηκε μετά από μη υπόδειξη οφσάιντ σε ένα χρονικό σημείο που το παιχνίδι πήγαινε για το Χ. Το τρίποντο αυτοί το πήραν και καλά έκαναν αφού μπορούν να ελέγχουν τέτοιες καταστάσεις εν αντιθέσει με εμάς που όχι μόνο δεν μας ευνοούν αλλά δεν μας καταλογίζουν διπλό πέναλτι στο 90΄. Πήραν 2 χάσαμε 2… η πικρή αλήθεια είναι τέσσερεις βαθμοί.

Εμάς δουλειά μας δεν είναι να ελέγξουμε το παρασκήνιο, και αυτό δεν ελέγχεται ούτε με άρθρα, ούτε με σχόλια αλλά ούτε και με αντιδράσεις οπαδών. Αυτά τα ρεχτήκαμε ήδη μιας και από χώνεψη μπουχτίσαμε. Ή θα αποφασίσει η διοίκηση να το ελέγξει ή ας συμβιβαστούμε με την κοροϊδία, συμμέτοχοι στο «καθαρό» τους πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ