Υπόγεια μαγειρέματα από τον Απόλλωνα για να κλαπούν από την Ανόρθωση 6 βαθμοί

Δεν έχουν ίχνος ντροπής στη Λεμεσό, εκεί που αντί να βγάλουν τον σκασμό που η ομάδα τους ευνοήθηκε και πήρε τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά, προχώρησαν σε αντέφεση και ζητούν αφαίρεση 6 βαθμών από την Ανόρθωση.

Ο θρήνος των χαρτιών δεν τον φτάνουν οι 3 χάρτινοι βαθμοί που πήρε, ζητά από το εφετείο αν αφαιρέσει 6 βαθμούς της Ανόρθωσης, από αυτούς που πήρε στο γήπεδο με τον ιδρώτα της. Ναι καλά διαβάζετε, δεν είναι παραίσθηση, δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα! Ο Απόλλωνας ζητά αφαίρεση βαθμών της Ανόρθωσης.

Αλλά από ότι φαίνεται απ’ ον αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του, με τη λαϊκή ρήση να ταιριάζει πλήρως για τον Νίκος Κύρζη και τους υπόλοιπους εκεί στη Λεμεσό.

Η μόνη ομάδα που αδικείται από την πρωτόδικη απόφαση, είναι η Ανόρθωση. Δεν της επετράπη να διεκδικήσει εντός γηπέδου αυτό που δικαιούται. Επιπρόσθετα, ο Απόλλωνας που έφερε τις περισσότερες ευθύνες όχι μόνο χαϊδεύτηκε από τις ποινές, αλλά πήρε και τρεις βαθμούς δώρο.

Ρε μπαγάσες, κάντε όσα υπόγεια μαγειρέματα θέλετε. Φωνάξτε όλους τους κομματάρχες και όλη τη βουλή, γιατί η μισή σας έπεσε λίγη από ότι φαίνεται, κάντε ότι γουστάρετε η ιστορία σας ήταν είναι και θα παραμείνει χάρτινη. Δεν αλλάζει, ούτε πρόκειται να αλλάξει.

Είναι γραμμένη με τις μπαμπεσιές σας, το 1975 πήγατε να πάρετε το παιχνίδι στα χαρτιά, όταν απέναντι στην Ανόρθωση του ξεριζωμού δεν βάζατε άλλο χρώμα στολών. Ευτυχώς δανειστήκαμε φανέλες από τον Άρη και σας γλεντήσαμε μέσα στη Λεμεσό…

Το 2005 χρησιμοποιήσατε μπετατίν, για να μας κλέψετε το παιχνίδι, να βοηθήσετε τους αδερφούς σας από τη Λευκωσία. Στο τέλος σας γλεντήσαμε και εσάς και εκείνους…

Και έτσι θα συνεχίσετε να είστε, έχετε την π–στιά στο αίμα σας και με αυτή θα σας γλεντάμε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ