Αμπουρτζάνια:”Μόνο το πρωτάθλημα…”

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα worldsport.ge, έδωσε ο Γεωργιανός μέσος της Ανόρθωσης, Γκεόργκι Αμπουρτζάνια.

Στις δηλώσεις του ο Άμπου, δήλωσε πως μόνο το πρωτάθλημα μπορεί να θεωρηθεί ικανοποιητικό για την ομάδα μας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί για την Ανόρθωση αλλά και για τους στόχους του στο μέλλον.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αμπου:

– Ποιός είναι ο στόχος της Ανόρθωσης;
“Μόνο το πρωτάθλημα θα θεωρηθεί ικανοποιητικό αποτέλεσμα”.

– Το ΑΠΟΕΛ του Τιμούρ Κετσπάγια είναι ήδη πέντε βαθμούς μπροστά…
“Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για πιθανότητες. Θα αλλάξουν πολλά στη βαθμολογία. Ο Κετσπάγια έχει μια καλή ομάδα που τα τελευταία τρία χρόνια παίζει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις”.

– Ποιό είναι το επίπεδο στην Κύπρο;
“Εδώ υπάρχουν αρκετοί Γεωργιανοί. Το επίπεδο είναι αρκετά ψηλό και υπάρχει φανατική προσέγγιση. Ο κόσμος αγαπά το ποδόσφαιρο, όπως λένε ζούνε για το ποδόσφαιρο αν και η προσοχή είναι στους ξένους παίκτες. Όλες οι ομάδες έχουν 10-15 ξένους”.

– Ποιά είναι η κατάσταση στη Λάρνακα; Είναι εκεί και ο Μαϊσουράτζε, πως αντιμετωπίζουν οι οπαδοί εσάς αλλά και τον Κετσπάγια;
“Οι Τούρκοι πήραν την Αμμόχωστο και γι’ αυτό το μόνο που έμεινε στον κόσμο της είναι η Ανόρθωση. Αγαπάνε πολύ την ομάδα και δίνουν μεγάλη προσοχή. Τώρα για την αντιμετώπιση απέναντί μας, ο καθένας μπορεί να το δει με τα μάτια του. Είναι μια θετική στάση. Όσο για τον Κετσπάγια, τον σέβονται όλοι όχι μόνο στη Λάρνακα αλλά σε όλη την Κύπρο”.

– Παιχνίδια με την πιο έντονη ατμόσφαιρα;
“Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση – ΑΕΚ”.

– Φέτος έπαιξες σε 7 ματς. Τέσσερις φορές βασικός και τρεις φορές ως αλλαγή. Που οφείλεται αυτό;
“Είχα κάποια προβλήματα, πρώτα στον αστράγαλο και μετά με την ίωση. Τώρα για το ότι έγινα αλλαγή, είναι θέμα τακτικής. Ταυτόχρονα, η ομάδα έχει δυναμώσει και ο ανταγωνισμός αυξήθηκε πολύ. Για μένα, αυτό είναι πολύ καλό. Νοιώθω τον ανταγωνισμό και δεν με αφήνει να χαλαρώνω”.

– Είναι λογικό ότι είχες και κάποιες άλλες προτάσεις…
“Φυσικά, έχω την επιθυμία να παίξω σε ένα ψηλότερο επίπεδο. Ήταν ένα καλοκαίρι με αρκετό ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες ωστόσο έχω συμβόλαιο με την Ανόρθωση. Νομίζω όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα στο μέλλον”.

– Σε ποιές ομάδες αναφέρεσαι;
“Υπήρξε ενδιαφέρον από Ελλάδα, Ελβετία και Δανία, από ομάδες πρώτης κατηγορίας. Αλλά προς το παρόν δεν μπορώ να πω περισσότερα. Δεν είναι κάτι που αξίζει να μιλάμε από τώρα. Θα περιμένουμε να δούμε, στο ποδόσφαιρο αλλάζουν μέσα σε μια ώρα τα πράγματα. Τώρα το μοναδικό μου ενδιαφέρον είναι η Ανόρθωση, είμαι συγκεντρωμένος”.

– Που έχεις όνειρο να παίξεις;
“Στη Ρεάλ Μαδρίτης ή στην Άρσεναλ”.

– Αγαπημένος παίκτης;
“Ο Ζινεντίν Ζιντάν”.

– H μέρα που θα φορέσεις το Εθνόσημο…
“Πιθανότατα θα είναι από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής μου”.

Σημείωση: Αναδημοσιεύεται αυτούσια όπως μεταφράστηκε από την ιστοσελίδα kerkida.net

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ