Στο γήπεδο δε νικηθήκαμε ποτέ

Ανορθωσιάτισσες και Ανορθωσιάτες μου σας χαιρετώ και ελπίζω να είστε καλά. Η επικαιρότητα της ομάδας θα έπρεπε να βοηθά όλους μας να είμαστε καλά, 13 γκολ σε πέντε μέρες βάλαμε, όμως συμβαίνει το αντίθετο.

Αυτό γιατί βρέθηκε τρόπος να κάνουμε ήττα φέτος. Όχι μέσα στο γήπεδο, που έχουμε μάθει να τις δεχόμαστε και να τις αναγνωρίζουμε όταν είναι δίκαιες, αλλά στις δικαστικές αίθουσες. Δεν μου αρέσει να χαϊδεύω αυτιά και ούτε θα σας κάνω τον ειδήμονα επί των νομικών.

Όμως δυο πράγματα που τα νιώθω έντονα θα τα μοιραστώ μαζί σας. Το πρώτο αφορά τα γεγονότα και περίμενα την απόφαση για να το εκφράσω. Θα το έχετε δει γραμμένο όλοι, πως πολλοί και διάφοροι στον Απόλλωνα κρυφογελάνε πως στα επεισόδια που έγιναν «νικητές» βγήκαν οι παίκτες τους. Δε σχολιάζω το αν ισχύει, ποτέ δε θα κάνω τέτοιου είδους αναφορές σε επεισόδια προσωπικά, αλλά κάτι άλλο. Πώς γίνεται ρε μάγκες, να λέτε από τη μια ότι οι παίκτες «κέρδισαν» τους οπαδούς, αλλά από την άλλη να επιμένετε πως ήταν σε αυτοάμυνα;
Από την άλλη, όταν μιλούμε για καβγά, πάντα χρειάζονται δυο πλευρές για να υπάρξουν επεισόδια. Η απόφαση του αθλητικού δικαστή χωρίζεται σε τρία μέρη. Πρώτον τιμώρησε παίκτες του Απόλλωνα για εμπλοκή στα επεισόδια αυτά. Δεύτερον θεώρησε αυτά τα επεισόδια ως τη βασική αιτία μη έναρξης του αγώνα και τρίτον τιμώρησε ως μοναδικούς υπαίτιους για τη μη έναρξη του παιχνιδιού τους οπαδούς! Αν εσείς βγάλατε άκρη, θα χαρώ να μου το εξηγήσετε και μένα.

Πάμε στο δεύτερο που το έχω σημειώσει και την προηγούμενη φορά που τα είπαμε. Να είμαστε δίκαιοι, ο αγώνας κεκλεισμένων που δεχθήκαμε ήταν μια ποινή που ήταν αναμενόμενη. Όσο και να νιώθει κάποιος πως τον προκάλεσαν, το να μπαίνει στο γήπεδο δεν είναι η λύση και σίγουρα δε βοηθά την Ανόρθωση. Το γράφω αυτό γιατί έχουμε και αγώνα πετόσφαιρας αύριο με την Ομόνοια και όσοι είναι τακτικοί ξέρουν και τι προκλήσεις παίζουν και εκεί κάθε φορά. Να συγκρατηθούμε και να διαφυλάξουμε την ίδιά μας την ομάδα πάνω από όλα.
Όπως βλέπετε, δε σας γράφω για τα αγωνιστικά τελευταία, αφού με όσα έγιναν μας κόπηκε κι η όρεξη για μπάλα. Τα εφετεία όμως είναι για τους νομικούς. Για μας και τους παίκτες έχει μόνο Παφιακό το μενού σε αγώνα που πρέπει να κερδίσουμε.

Όλα αυτά τα χρόνια, μόνο μες το γήπεδο ήμασταν καλοί να παίρνουμε νίκες, εκεί πρέπει να παλέψουμε και στην Πάφο για να την πάρουμε.

Y.Γ: Καλά ξεκίνησαν τη σεζόν οι Κυρίες μας σε ποδόσφαιρο και πετόσφαιρα. Παλεύουν κι αυτές με το «Φοίνικα» στο στήθος τους, άρα αυτόματα μας έχουν δίπλα τους. Απλώς να πούμε πως είναι σημαντικό που θα έχουμε ομάδα να παίζει με το έμβλημα και τα χρώματά μας στην Ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. Για πολλούς λόγους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ