Μήτρου:«Στα επεισόδια δεν συμμετείχε μόνο η μια πλευρά»

Δηλώσεις του Υπεύθυνου Επικοινωνίας της Ανόρθωσης Μαρίνου Μήτρου φιλοξενούνται στον σουπερσπορτ φμ και οι οποίες παραθέτονται αυτούσιες.

«Είχαμε όλα τα σενάρια έποψη μας, αν η απόφαση θα ήταν εναντίων μας σε σχέση με την κατακύρωση του αγώνα, είχαμε αποφασίσει από πριν ότι θα καταθέσουμε έφεση. Οι νομικοί μας σύμβουλοι μελετούν το σκεπτικό της απόφασης και θα προχωρήσουμε ανάλογα».

Για κάποιες επισημάνσεις στην απόφαση του Αθλητικού Δικαστή: «Ήταν σοβαρά τα επεισόδια συμφωνούμε, αλλά δεν συμμετείχε μόνο μια πλευρά. Θέλουμε να κερδίσουμε στο εφετείο την ανατροπή αυτής της απόφασης».

«Οι αποφάσεις ήταν όλες εναντίων της Ανόρθωσης, ειδικά η κατακύρωση του αγώνα, όπως επίσης το πρόστιμο και η τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών. Η συγκεκριμένη απόφαση αδικεί την Ανόρθωση, ειδικά στο σημείο που κατακυρώθηκε ο αγώνας υπέρ του Απόλλωνα. Οι νομικοί μας σύμβουλοι ετοιμάζουν την έφεση»

Για το χθεσινό παιγνίδι κυπέλλου: «Δεν είναι αγώνας για συμπεράσματα. Ήταν ένα παιγνίδι δοκιμασίας σοβαρότητας, είχε την ευκαιρία ο κ. Πάους να χρησιμοποιήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν ήταν στην ενδεκάδα στον προηγούμενο αγώνα. Μπήκαν εννέα γκολ, σίγουρα αδικεί και τον αντίπαλο, γιατί από ένα σημείο και μετά ότι κάναμε κατέληγε στα δίκτυα, είναι ευχάριστο ότι ο Κουλούρης σημείωσε 6 γκολ».

Για επάνοδο Κάλβο: «Ήταν ίσως η πιο σημαντική στιγμή γι’ αυτούς που ήταν στο γήπεδο. Μπήκε είχε διάθεση, έδωσε μια ασίστ και πέτυχε ένα γκολ».

«Οι ποδοσφαιριστές και γενικότερα η ομάδα πρέπει να μείνουν ανεπηρέαστοι από τις δικαστικές αποφάσεις».

Για το ματς με Πάφο: «Δεν έχουμε αγωνιστικά προβλήματα, όλοι θα είναι διαθέσιμοι».

Η έφεση θα είναι για όλες τις ποινές ή μόνο για το σημείο της κατακύρωσης; «Πρέπει να περιμένουμε να μάθουμε αν συνδέονται οι δυο ποινές, εξετάζουν το θέμα οι νομικοί μας σύμβουλοι. Αν η κατακύρωση του αγώνα δεν συνδέεται με τις άλλες ποινές, τότε αυτές δεν είναι εφέσιμες».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ