Τζανακάκης στο Anorthosis24: «Δείξαμε προσωπικότητα» (βίντεο)

Τρυπώσαμε ξανά στα αποδυτήρια του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και εκεί τσακώσαμε τον Μάνώλη Τζανακάκη. Ο Ελλαδίτης δεξιός μπακ, δεν αρνήθηκε να μας μιλήσει για τη χθεσινή τεσσάρα απέναντι στον Ερμή, την ισοπαλία με την Αγία Νάπα αλλά και τα γεγονότα του Τσιρείου. Διαβάστε, επίσης, τι λέει για τη δική του απόδοση.

-Μάνο, συγχαρητήρια, μεγάλη νίκη, 4-0. Τα σχόλια σου για το παιχνίδι;

-Εντάξει, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί προερχόμασταν από μεγάλο διάστημα αποχής αλλά παρουσιαστήκαμε έτοιμοι, δείξαμε χαρακτήρα, προσωπικότητα μεγάλης ομάδας όπως είναι η Ανόρθωση και καταφέραμε μετά από πολλές ευκαιρίες που χάσαμε να το πάμε το παιχνίδι όπως θέλαμε. Θέλαμε μια μεγάλη νίκη, όπως είπατε, και τα καταφέραμε.

Πριν τη διακοπή, που βέβαια θα μιλήσουμε γι’ αυτή σε λίγο, είχαμε και την ισοπαλία με την Αγία Νάπα. Θεωρείς ότι το αποτέλεσμα αυτό επηρέασε την ομάδα;

-Εντάξει, όσο να’ναι μια ισοπαλία για την Ανόρθωση δεν είναι καλό αποτέλεσμα. Δεν αρέσει στο κόσμο ένα τέτοιο αποτέλεσμα γι’ αυτή την ομάδα και εμείς για τους στόχους που έχουμε θέσει δεν ήταν ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Εντάξει, δουλέψαμε τα λάθη μας, όλο αυτό το διάστημα με τον προπονητή. Πιστεύω σήμερα είχαμε καλύτερη εικόνα και καταφέραμε και κερδίσαμε.

-Από ‘κει και πέρα, δεν μπορώ να μην σε ρωτήσω, νομίζω ήσουν στο πάγκο τον περασμένη βδομάδα, στη φυσούνα συγνώμη. Πως είδες τα επεισόδια;

-Να σας πω την αλήθεια ήμουν μες τη φυσούνα και δεν είδα τι γινότανε γιατί για λόγους ασφάλειας μας είχαν κρατήσει μέσα οπότε ότι είδατε και εσείς από τα βίντεο είδα και εγώ.

Πως εισπράττεις όμως αυτή την αναμπουμπούλα που έγινε;

-Εντάξει σίγουρα δεν είναι κάτι το ευχάριστο να βλέπεις επεισόδια και πόσο για μας τους ποδοσφαιριστές που δεν παίζουμε. Αλλά εντάξει συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, δεν είναι σωστά όμως. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, δεν είμαι σε θέση να κρίνω.

-Από’ κει και πέρα, θα έκανες ντεμπούτο στο Τσίρειο, ματαιώθηκε..πρώτη επίσημη εμφάνιση σήμερα, ένα σχόλιο γι΄αυτό;

-Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε, εγώ για αυτό είμαι εδώ, να βοηθάω την ομάδα, θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό όπως έκανα και σήμερα και θα είμαι χαρούμενος όταν νικάει η ομάδα.

-Τελευταία ερώτηση, συνέχεια απέναντι στην Πάφο, μέσα στην Πάφο. Το σχόλιο σου για το παιχνίδι;

-Θα πάμε εκεί καθαρά για τη νίκη. Θα δουλέψουμε όλη τη βδομάδα με τον προπονητή για να παρουσιαστούμε οσο το δυνατό πιο έτοιμοι και θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε.

Εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του 23χρονου Κρητικού άσου:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ