Κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια

Το νικηφόρο παιχνίδι της Παρασκευής με την Ομόνοια αποτελεί παρελθόν και όλοι στο πετοσφαιρικό στρατόπεδο της Μεγάλης Κυρίας έχουν την προσοχή στραμμένη στο αυριανό ντέρμπι, με την ΑΕΚ Καραβά.

Η βαθμολογική κατάταξη της περσινής πρωταθλήτριας δεν πρέπει να μας ξεγελά, καθώς η δυναμικότητα της αντιπάλου είναι δεδομένη. Από την έκτη θέση στην οποία βρίσκεται με δυο αγώνες λιγότερους – ο ένας ο αυριανός – ο Καραβάς θα παίξει το τελευταίο του ίσως χαρτί στο μεταξύ μας παιχνίδι, προκειμένου να σκαρφαλώσει πιο ψηλά στον πίνακα και να αυξήσει τις μετοχές του για τον τίτλο.

Η ασταμάτητη αρμάδα του Μάριου Κοντού από την άλλη, δεν είναι σε καμιά περίπτωση διατεθειμένη να μπει στο… κλίμα των ημερών και να κάνει δώρο στο συμπροσφυγικό σωματείο. Αντίθετα, κάνοντας το 8 στα 8, θα επιβεβαιώσουμε τον τίτλο του φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα, βάζοντας ακόμα περισσότερη πίεση στους διώκτες μας, που ακολουθούν από κοντά στη βαθμολογία.

Στο παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής με την Ομόνοια, η παρουσία του κόσμου και ιδιαίτερα των οργανωμένων, ήταν καταλυτική, προκειμένου η ομάδα μας να λυγίσει στο τέταρτο και κρισιμότερο σετ την αντίσταση του αντιπάλου και να πάρει τελικά τη σημαντικότατη νίκη. Καλούμαστε για άλλο ένα παιχνίδι, να βρεθούμε στο κλειστό της Λεμεσού και να κάνουμε το Θεμιστόκλειο ξανά μια καυτή έδρα, ενισχύοντας τις προσπάθειες των πετοσφαιριστών μας.

Δευτέρα, στις 20:00 το βράδυ, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Θεμιστόκλειο. 

Για όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο, ως συνήθως, το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά, μέσω διαδικτύου, από το Ανόρθωσις24.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ