Η τρέλα μας οργιάζει…

Χαιρετούμεν φίλοι και φίλες της στήλης. Ακόμα ένα Σάββατο στα γήπεδα, ακόμα μια νίκη, ακόμα ένα πάρτι. Η τρέλα μας οργιάζει που λέει και ένα σύνθημα των ΜΑΧΗΤΩΝ. Ακόμα ένα παιγνίδι δύο ώρες φωνή για την ομάδα μας, και πάμεν παρακάτω! Γουστάρω πολλά την φετινή ομάδα, με τα καλά της και τα όποια κακά της, που εν ελάχιστα. Γουστάρω την γιατί οι παίχτες μας παίζουν για την φανέλα, γιατί οι παίχτες μας εν μια οικογένεια, γιατί όταν σκοράρουν έρκουνται να πανηγυρίσουν με τον κόσμο μας. Έχει χρόνια να γουστάρω έτσι Ανόρθωση! Γι’αυτό και δεν φοούμαι τίποτε για φέτος. Νίκες, νίκες, νίκες, και στο τέλος άκου τον Χατζημπατζή να μας κάμνει την απονομή.

Μιας και είπα Χατζημπατζής, εβρέθηκεν ο chipmunk μας. Ήταν στην δημοσιογραφική του πρώην στρατηγού, και ήταν σχιφτός και έστελλεν sms. «Εννά φκούμεν έξω πόψε ρε φιλούιν;» έστειλε του παρέα του του Τάκη. «Καλώ, ήβρα μιαν μπανανιά δαμέ στην χώρα πρώτο πράμα», απαντά του ο άλλος γελωτοποιός. «Ουάου, γουστάρω πηδήματα που κλαδί σε κλαδί» απαντά του πίσω. Το ξέρουμε πως γουστάρεις πηδήματα Χατζημπατζή… Έχει γνώση ο Ρέζεκ!

Που λέτε φίλοι και φίλες, ήταν ωραία η εκδρομούλα στην Πάφο εχτές. Ακολουθεί άλλη στο Παραλίμνι που εφτομάδας. Τρεις συνεχόμενες εκδρομές, πολλά ωραία φάση! Χαλάλι της ομάδας όμως! Ως τα πέρατα της γης για σένα! Και στην κόλαση (γιατί τζιαμέ θα πάω) για την αγάπη μας! Επεράσαν 14 αγωνιστικές και η ομαδάρα μας πάει που το ένα ρεκόρ στο άλλο. Πρωτάθλημα με το ΕΤΣΙ και το ΘΕΛΩ. Γιατί μόνο εμείς μπορούμε έτσι. Εσείς, άστα να πάνε…

Εν θα πω πολλά σήμερα, απλά ήταν προθέρμανση για τις επόμενες ημέρες. Έχετε να ακούσετε πράματα που μένα τες μέρες που έρκουνται, γι’αυτό μείνετε σε απονομή. Εεεε… αναμονή έθελα να πω. Εσύγχισεν μας ο πίθηκος των cocopops.

Και για τους φίλους που έχουν Facebook, εδώ για μία πιο διαδραστική σχέση μεταξύ μας. http://www.facebook.com/KeyserSoze1911

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ