Δεν επιτρέπονται τα «πουλήματα»

Λίγες ώρες μένουν, μέχρι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Η ψεσινή νίκη του ΑΠΟΕΛ, σε συνδυασμό με το εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ και πιθανή νίκη, κάνουν την ανάγκη για τη νίκη ακόμη πιο μεγάλη.

Καθώς μπορεί να είμαστε ακόμη στα πρώτα στάδια του πρωταθλήματος, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσουμε τους υπόλοιπους να ξεφύγουν στο βαθμολογικό πίνακα.

Για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει όμως σήμερα στο Τσίρειο, η Ανόρθωση να είναι όντως Ανόρθωση. Να αφήσει πίσω της το συνονθύλευμα με την Αγία Νάπα, να μην εμφανίσει το ίδιο πρόσωπό όπως στο παιχνίδι με την Ομόνοια που δεν κατέβηκε σε καμία περίπτωση για τη νίκη.

Για να έρθει η νίκη, πρέπει να εκλείψουν τα λάθη και ιδιαίτερα τα παιδαριώδη. Τα πουλήματα της μπάλας στη μεσοαμυντική γραμμή, που παρατηρήθηκαν στα προηγούμενα παιχνίδια δεν επιτρέπονται, ούτε η έλλειψη συγκέντρωσης στις μονομαχίας. Εάν και εφόσον, η Ανόρθωση παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και οι ποδοσφαιριστές μας είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, τότε ναι η ομάδα του Πάους μπορεί να φύγει με το διπλό.

Κλειδί αποτελούν και οι επιστροφές στο transition του παιχνιδιού, όταν η Ανόρθωση επιτίθεται και χάνει την μπάλα, η αστάθεια που παρατηρείται στα μετόπισθεν είναι η αχίλλειος πτέρνα. Ο Χόλγκερσον αναγκάζεται και βγαίνει από το κουτί για να καλύψει τα κενά και κάπου εκεί πιάνεται εκτεθειμένος. Αν η Ανόρθωση περιορίσει τα λάθη της και δείξει ένα πρόσωπό ομάδας στο γήπεδο, τότε θα είναι ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη. Εάν όμως επαναλάβει το πρόσωπο των τελευταίων παιχνιδιών, φεύγει νικήτρια μόνο εάν μιλήσει η ποιότητα των ποδοσφαιριστών που διαθέτει στο ρόστερ.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ