Δηλώσεις ποδοσφαιριστών μας για το παιγνίδι με ΑΕΠ (βίντεο)

Στην κάμερα του Anomedia μίλησαν μετά το τέλος του χθεσινού παιγνιδιού, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Σκοπελίτης, Ίλιτς, Άντιτς, Οκκάς και Κάλβο. Αναλυτικά τι δήλωσαν:

Σκοπελίτης: «Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι από πλευράς μας μιας και μπήκαμε δυνατά και ελέγξαμε τον ρυθμό. Παίζαμε με μια ομάδα που ξέραμε ότι θα αμυνθεί σθεναρά. Δυσκολευτήκαμε να σκοράρουμε αν και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες άλλα στο τέλος είμαστε πολύ ικανοποιημένοι».

Ίλιτς: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την νίκη με 2-0 σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας».

Άντιτς: «Το παιχνίδι ήταν όπως ακριβώς το περιμέναμε με τους αντιπάλους να αμύνονται και ξέραμε ότι ήταν δύσκολο να σκοράρουμε αλλά στο τέλος πήραμε το ζητούμενο. Ήμασταν άτυχοι να μην σκοράρουμε νωρίτερα αφού δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά κρατάμε την νίκη και ελπίζουμε ότι οι οπαδοί μας που ήταν εδώ μαζικά απόλαυσαν το παιχνίδι. Συνεχίζουμε με ένα δύσκολο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα στο οποίο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο».

Οκκάς: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έξοδο στην Πάφο με ένα αντίπαλο που πάλεψε μέχρι το τέλος. Για εμάς ο στόχος επιτεύχθηκε με μια αρκετά καλή εμφάνιση και τον κόσμο να είναι δίπλα μας ζεσταίνοντας την ατμόσφαιρα. Επιστρέφουμε πίσω στη βάση μας, μας περιμένει σκληρή δουλειά και ελπίζω ότι θα προετοιμαστούμε ανάλογα».

Κάλβο: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που έκλεισε τις γραμμές αλλά καταφέραμε να σκοράρουμε με τον Οκκά και θέλουμε να κρατήσουμε την πρώτη θέση μέχρι το τέλος. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι στην Πάφο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που μας υποστήριξε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ