Σκληρή κριτική από τον αρχηγό (βίντεο)

Παρά την απογοήτευση του αποτελέσματος με την Αγία Νάπα, δεν αρνήθηκε να μιλήσει στη κάμερα του anorthosis24 ο αρχηγός Μάρκους Χόλγκερσον. Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός ανάμεσα στα άλλα τόνισε πως ήταν ένα πραγματικά κακό παιχνίδι για την ομάδα. Παράλληλα,κάνει τη δική του κριτική και αυτοκριτική, ανυπομονεί για το επόμενο παιχνίδι και μοιράζει ευχαριστίες στον κόσμο που παρά την πίκρα χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές. “Είμαι πραγματικά ευγνώμων” η χαρακτηριστική του ατάκα.

Τι μας είπε:

-Μάρκους, 2-2 σήμερα απέναντι στην Αγία Νάπα. Ένα σχόλιο για το παιχνίδι;

-Ήταν ένα πραγματικά κακό παιχνίδι για μας, καθόλου οργάνωση, καθόλου πάθος, το παιχνίδι κατοχής μας ήταν το χειρότερο που είδα εδώ και πάρα πολύ καιρό, δεν είχαμε κίνηση, ούτε συνδυασμούς. Ήταν σαν να μας έλειπε η αυτοπεποίθηση, όταν είχαμε την μπάλα, κοιτάζαμε αλλά δεν μπορούσαμε να βρούμε ο ένας τον άλλο. Και στην άμυνα ήμασταν σκατά, τεμπέληδες, ήμασταν παντού και πουθενά. Ήμασταν κακοί και σε άμυνα και επίθεση.

-Με το προβάδισμα του 2-0, θα έλεγες οτι το 2-1 άμεσα μας επηρέασε;

-Φυσικά γιατί τους έδωσε ελπίδα. Όταν σκοράραμε το 2-0 μιλούσαμε και είπαμε να είμαστε σφιχτοί για τα επόμενα 10 λεπτά αλλά κάναμε το αντίθετο. Αλλά και στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν παντού και πουθενά. Δεν αμυνόμασταν σαν σύνολο, δεν ήμασταν σφιχτή σαν ομάδα, δεν κάναμε ότι έπρεπε να σταματήσουμε τις αντεπιθέσεις τους και ξέραμε ότι οι μόνες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να έχουν ήταν οι αντεπιθέσεις και οι στημένες μπάλες. Δεν τους σταματήσαμε έτσι είμαι πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο που χειριστήκαμε αυτό το παιχνίδι.

-Θα ‘λεγες πως οι πάσες έξω από την περιοχή μας ειδικά στα τελευταία λεπτά ήταν δική σας επιλογή ως ποδοσφαιριστές ή ήταν οδηγίες του προπονητή;

-Ήταν και τα δυο. Ήταν και τα δυο γιατί εμείς στο γήπεδο πρέπει να είμαστε καλύτεροι, πρέπει να βγάζουμε περισσότερη ενέργεια στις πάσες μας, πρέπει να δείξουμε ότι θέλουμε να είμαστε εδώ και…δεν ξέρω, έμοιαζε να ήμασταν ήδη στη διακοπή και δεν είναι ικανοποιητικό, δεν είναι επαγγελματικό. Προσπαθήσαμε να το μιλήσουμε, φωνάζαμε ο ένας στον άλλο αλλά ήταν δύσκολο. Και ίσως τακτικά, να μπορούσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα διαφορετικά αλλά και στις αλλαγές να μπορούσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα.

-Θα έλεγες δηλαδή πως τους υποτιμήσαμε;

-Σίγουρα όχι! Όλη τη βδομάδα είχα ένα κακό προαίσθημα ακόμα και στις προπονήσεις ότι δεν ήμασταν εκεί που πρέπει. Προσπαθήσαμε να το μιλήσουμε αλλά ήταν δύσκολο.

-Επόμενο παιχνίδι, μετά τη διακοπή, απέναντι στον Απόλλων. Πρέπει να νικήσουμε…

-Ναι, στα σίγουρα! Οπωσδήποτε θα πάμε γι΄αυτό. Ξέρουμε ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και το δείξαμε. Στο τελευταίο παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε, να γίνουμε καλύτεροι μαζί και να δουλέψουμε μαζί. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μας πρόβλημα αυτή τη στιγμή, δουλεύουμε ένας προς έναν αλλά δεν παίζουμε σαν ομάδα. Φυσικά, είναι και οι νέοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν αργά και αυτό είναι πολύ πολύ δύσκολο αλλά πρέπει να βελτιωθούμε μέσα από τις προπονήσεις και να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό. Για το επόμενο παιχνίδι, πραγματικά ανυπομονώ ήδη γι’αυτό γιατί θέλω να επανορθώσουμε.

-Και ένα σχόλιο για τους οπαδούς, Μάρκους, που για ακόμα μια φορά ήρθαν και υποστήριξαν την ομάδα. Ειδικά στο τέλος σας χειροκρότησαν…

-Δεν ξέρω αν χειροκρότησαν εμένα αλλά χειροκρότησαν  την ομάδα και μας υποστήριξαν. Μας έδωσαν ενέργεια στο τέλος και αυτό είναι παρά μα πάρα πολύ σημαντικό. Τους ευχαριστούμε  πάρα πολύ γι΄αυτό και ευχαριστούμε που ήρθαν. Είναι πολύ σημαντικό για μας να νιώθουμε πως είμαστε η Ανόρθωσις στο γήπεδο και είμαστε μαζί σ’αυτό. Μας βοηθούν πολύ, η ενέργεια και η ατμόσφαιρα εκεί μέσα είναι φανταστική, είναι πραγματικά μεγάλη χαρά να παίζεις εδώ. Είμαι πραγματικά ευγνώμων, ευχαριστώ τους οπαδούς.

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του 30χρονου Σουηδού:

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ