Ανόρθωσις καψούρα

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΚΑΨΟΥΡΑ Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΡΕ ΑΡΦΟΥΘΚΙΑ ΜΟΥ… Τούτο ταιρκάζει στην Ανορθωσάρα μας. Εν το μόνο πράμα που μας έμεινε, που μας προσφέρει χαρές τζιε εν θα μας πληγώσει ποττέ.

Η αγαπούλλα μας έκαμεν το καθήκον της πάλε. Απλά, όμορφα και ωραία εχτύπησε το τριποντάκι της, εσφράγισε τα διαβατήρια και εγύρισε στη βάση της. Πολλά καλή η ομάδα μας σήμερα. Βασιλιάς ο Αλέξα στα μπακ, ο Άντιτς έκαμε το καλύτερο του παιχνίδι, ο Κάλβο άρκεψε να ανεβαίνει σιγά σιγά τζιε το σπουδαίο… έβαλε γκολ το χελωνονΙΝΤΖΑΚΙ επιτέλους. Πέρκι ανοίξουν τα πόθκια του τζιε τζίνου να παίξει λλι μάππα. Έπρεπε να του την βάλει ο Λαβόρδε πας την γραμμή να βάλει τέρμα αλλά πάλε έβαλε το.

Επόμενος σταθμός το Παραλίμνι. Για σένα τις Κυριακές τα πέταλλα βαμμένα. Πάμε στο Τάσος Μάρκου να το αλώσουμε τζιε τζίνο τζιε μετά… Καλές Γιορτές σε όλους. Εν να σπαρκώσουμε ώσπου να ξαναπάμε μάππα. Λοιπόν, θα πούμε πολλά εντός των ημερών. Ππέστε τζοιμηθείτε να πνάσετε γιατί εκουραστήκαμε πολλά σήμερα.. τζιε καλή Κυριακή!! Ανορθωσάρα για σένα είμαι χάλια…

Shιερετούμεν,

Blue Panther

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ