Δεύτερη ανατροπή

Την δεύτερη ανατροπή σε πέντε παιχνίδια πέτυχε ο Αντρέ Πάους και η ομάδα του σε αυτό τον μαραθώνιο. H πρώτη ήταν και στην πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση, όταν η Σαλαμίνα προηγήθηκε δικαίως με 1-0 της Ανόρθωσης και για ένα ημίχρονο ήταν κυρίαρχη έναντι της ομάδας μας. Όμως ο Ντίνο Εντλοβού με Χατ – Τρίκ καθάρισε το παιχνίδι και βοήθησε την Μεγάλη Κυρία να αποδράσει απο μια πολύ δύσκολη έδρα, όπως αναμένεται να είναι φέτος το Αμμόχωστος.

Εκ διαμέτρου αντίθετη ήταν η χθεσινοβραδινή αναμέτρηση. Η Ανόρθωση ήταν αυτή που ήταν κυρίαρχη και διεκδικητική εντός αγωνιστικού χώρου, όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ευτυχώς όμως, οι λύσεις που έψαχνε ο Πάους βρέθηκαν από τον Χόλκερσον και τον Μακρή οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι τις ασσίστ των Μαρτίνες και Κουλούρη αντίστοιχα, γύρισαν ακόμη ένα παιχνίδι και έδωσαν άλλους 3 βαθμούς στην Ανόρθωση κάνοντας μάλιστα το 3 στα 3 εντός έδρας.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Ανόρθωση δέχθηκε τέρμα στα παιχνίδια που χρειάστηκε να ανατρέψει το σκορ. Στα υπόλοιπα τρία, με ΑΕΛ, Εθνικό Άχνας και Ομόνοια… διατήρησε το μηδέν στην άμυνα και δεν χρειάστηκε να τρέχει.

Μέσα από αυτά τα παιχνίδια, διακρίνεται το πάθος μιας ομάδας που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις όμως δεν πρέπει να το δέσουμε ψηλό μαντίλι διότι κάποτε θα σπάσει ο «διάολος» το ποδάρι και θα τιμωρηθούμε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ