Να μην ξεγελά η βαθμολογική της θέση

Αλλαγμένη προς το καλύτερο παρουσιάζεται η Δόξα όταν στον πάγκο της βρίσκεται ο Λούκας Χατζηλούκας κάτι που στην Ανόρθωση το γνωρίζουν πολύ καλά μιας και η μοναδική της ήττα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με την αυριανή αντίπαλο ήταν την περίοδο 2013-2014 όταν και πάλι στον πάγκο της Δόξας ήταν ο προαναφερόμενος.

Στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ η Δόξα παρουσίασε αρκετές αρετές και θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας αν το σουτ του Άλεξ Κωνσταντίνου στο 81΄δεν κτυπούσε στο δοκάρι μετά που βρήκε και στα πόδια του Βάτερμαν. Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού μάλιστα η κατοχή μπάλας από τους ποδοσφαιριστές της Δόξας έφθασε στο 65% έναντι 35% του ΑΠΟΕΛ απόρροια το τι συνέβαινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτά, ευτυχώς τα είδε ιδίοις όμμασι ο Άντρε Πάους ο οποίος βρισκόταν στις κερκίδες του «Μακαρείου» και παρακολουθούσε την αναμέτρηση και σίγουρα θα τα λάβει καλά υπόψη μιας και ο συγκεκριμένος αντίπαλος δεν μπορεί να τύχει εφησυχασμού και υποτίμησης. Είναι ομάδα με καλό κράτημα της μπάλας και γρήγορη στις αντεπιθέσεις αφού διαθέτει πολύ γρήγορα άκρα όπως ο Εντμάρ και ο Φοφανά. Στο χώρο του κέντρου ξεχωρίζει ο Φερνάντες που παρά τα χρονάκια του προσφέρει πολλά ενώ εντύπωση έκανε ο Ρετόντο.

Τι έκανε μέχρι σήμερα;
Βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις 2 βαθμούς στο ενεργητικό της απόρροια των ισοπαλιών που είχε στα παιχνίδια με Εθνικό Άχνας και Ομόνοια εκτός έδρας. Στο Μακάρειο έχασε από την ΑΕΚ με 0-3 και από τον ΑΠΟΕΛ με 0-1 αλλά στα 5 πρώτα παιχνίδια συμπεριλαμβανομένου του αυριανού παιχνιδιού, «τελειώνει» με ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα κόντρα σε ομάδες που διεκδικούν τις θέσεις στο πρώτο γκρουπ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ