Από κίνητρα άλλο τίποτα!

Μετράμε αντίστροφα για την σπουδαία αναμέτρηση στο ΓΣΠ και η αγωνία κτυπά κόκκινο σε όλο τον Ανορθωσιάτικο κόσμο.

Η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή του παγκυπρίου πρωταθλήματος όντας ως η μοναδική ομάδα που πέτυχε το απόλυτο με 3 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και σήμερα, θέλει να διευρύνει το δικό της σερί, να ανοίξει την ψαλίδα από την Ομόνοια στους 8 βαθμούς και να εκμεταλλευτεί τυχών απώλειες άλλων αντιπάλων.

Τα κίνητρα είναι πολλά, από κίνητρα άλλο τίποτε. Πρώτιστα εκτοξεύεται η ψυχολογία της ομάδας στα ύψη, η ομάδα δίνει διαπιστευτήρια για τις ικανότητές της και συνεχίζει να κτίζει αυτό που θεμελίωσε πολύ καλά.

Διατηρεί το αήττητό της, φθάνει στους 12 βαθμούς και πλέον ρίχνει πολλή πίεση στις άλλες ομάδες αφού μέσα από τα 4 πρώτα παιχνίδια «βγάζει εκτός» προγράμματος ΑΕΛ και Ομόνοια και της απομένουν θεωρητικά ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Απόλλωνα από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.

Με μια κλεφτή ματιά στη συνέχεια, μετά το ντέρμπι με την Ομόνοια ακολουθούν Δόξα και Αγία Νάπα και αντιλαμβάνεται κανείς την δυναμική που μπορεί να αναπτυχθεί σε περίπτωση που η ομάδα του Πάους φύγει με το διπλό από το ΓΣΠ.

Όλα αυτά, στο καλύτερο δυνατό σενάριο. Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης οφείλουν να αγωνιστούν και να μοχθήσουν στο γήπεδο για την ένδοξη ιστορία της ομάδας μας, για την ιδέα της Ανόρθωσης και ο κόσμος που τους αγκάλιασε όσο ποτέ σε τέτοιο βαθμό τα τελευταία χρόνια θα σταθεί δίπλα τους και θα τους χειροκροτήσει. Ευχή, το χειροκρότημα να είναι εν χορό όπως ξανακάναμε στο ΓΣΠ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ