ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ

Με ανακοίνωση του, ο ΠΑΝ. ΣΥ. ΦΙ. ενημερώνει τον κόσμο για το ερχόμενο παιχνίδι της ομάδας μας απέναντι στην Ομόνοια, το Σάββατο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τα μέλη του για κάποια σημαντικά θέματα ενόψει της εκδρομής του Σαββάτου στο γσπ. Η ομάδα μέχρι τώρα ανταποκρίνεται στο έπακρο στις απαιτήσεις του κόσμου, αλλά και ο κόσμος φαίνεται πως επέστρεψε για τα καλά στο γήπεδο γιατί βλέπει την αγαπημένη του ομάδα να λειτουργά επιτέλους όσο πιο επαγγελματικά γίνετε σχεδόν σε όλους τους τομείς.

Καταρχάς να επισημάνουμε πως τα εισιτήρια του αγώνα δεν είναι απλά λίγα, αλλά ελάχιστα για τις ανάγκες του ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΟΥ κόσμου. Δυστυχώς δεν είναι αρκετά για να εκδράμει κι’ άλλος κόσμος μαζί μας. Εδώ θα θέλαμε να σταθούμε για τον αριθμό που μας δίνετε στον εν λόγω γήπεδο. Δεν γίνετε σε ένα γήπεδο με χωρητικότητα 22859 θέσεων να μας δίνετε ένας αριθμός μικρότερος του 10% της χωρητικότητας και κατ ‘ακρίβειαν 9,62%. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από το Δ.Σ. της ομάδας μας όπως στον αγώνα του 2ου γύρου όπως παραχωρήσουμε στους συγκεκριμένους μόνο 985 εισιτήρια, ποσοστό 9,62% του γηπέδου μας. Οτιδήποτε διαφορετικό συμβεί θα είναι έλλειψη σεβασμού προς τον Ανορθωσιάτικο κόσμο.

Ο Παν.Συ.Φι μετά από συνεννόηση προμηθεύτηκε τα δικά του εισιτήρια για να μπορέσει να ικανοποιήσει όσο το δυνατό περισσότερο τα μέλη του. Λόγω μειωμένου αριθμού εισιτηρίων και ειδικά των μαθητικών, στην προπώληση του Παν.Συ.Φι θα ισχύσει ότι ίσχυσε στο τελευταίο εκτός έδρας αγώνα. Δηλαδή τα εισιτήρια μας θα εξισωθούν σε μια τιμή και θα πωλούνται το ίδιο για ισότητα μεταξύ των μελών μας. Η ενιαία τιμή εξισώθηκε στα €13 και θα υπάρξει και μια εισφορά προς τις ανάγκες του Συνδέσμου αξίας €2. Δηλαδή όλα μας τα εισιτήρια θα πωλούνται στην τιμή των €15. Διευκρινίζουμε ότι η δική μας προπώληση θα ξεκινήσει σήμερα σε όλα τα κλιμάκια. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η επίδειξη κάρτας μέλους.

Το Σάββατο δίνουμε ένα σημαντικό αγώνα με μοναδικό στόχο την νίκη και την παραμονή μας στην κορυφή. Όσοι θα παρευρεθούμε στο πέταλο του γσπ πρέπει να δώσουμε και την ψυχή μας μέχρι να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν σταματάμε λεπτό να τραγουδάμε, ανεξάρτητου αποτελέσματος, παθιασμένοι όπως πάντα για την ομάδα μας. Το Σαββάτο θέλουμε στο γήπεδο 2200 τρελούς με μαχητική ψυχή έτοιμοι για ακόμα μια παράσταση. Ακολουθάμε τις οδηγίες των οργανωτών για ενενήντα και λεπτά. ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΠΛΕ , ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ. Τα υπόλοιπα είναι περιττά και αχρείαστα.

Υ.Γ. Κοινό σημείο συνάντησης για τις πορείες των κλιμακίων η έξοδος της Αγίας Βαρβάρας. Η ώρα 18:00 ακριβώς αναχωρεί σύσσωμη η πορεία μας από το συγκεκριμένο σημείο προς το γήπεδο.

Υ.Γ.1 ΞΑΝΑ ΞΑΝΑ ΤΟ γσπ ΣΤΑ ΓΑΛΑΝΑ

ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ΜΑΧΗΤΕC 1994

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ