Η Ανόρθωση βραβεύει την Ελληνική Δημοκρατία

Την Ελληνική Δημοκρατία θα βραβεύσει απόψε το Σωματείο μας, στον αποψινό χορό στο «Holiday Inn» στη Λευκωσία. Το σωματείο θα βραβεύσει την Ελληνική Δημοκρατία, μέσω της Ελληνικής Πρεσβείας, με το Χρυσό Φοίνικα, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη διαχρονική, μόνιμη και πολύπλευρη συμπαράσταση της μητρός πατρίδος προς την Κύπρο. Επίσης, θα παραδοθεί αντίγραφο της επιστολής του Έλληνα Πρωθυπουργού, Ελευθερίου Βενιζέλου, ημερομηνίας 23 Νοεμβρίου 2012, στην οποία εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την Ανόρθωση για την προσφορά των 1053 Δραχμών για τις ανάγκες του εθνικού στρατού στους Βαλκανικούς πολέμους. Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου για την αποψινή βράβευση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Ανόρθωσις» Αμμοχώστου, αποφάσισε να βραβεύσει, μέσω της Eλληνικής Πρεσβείας στην Κύπρο, την Ελληνική Δημοκρατία. Η βράβευση θα γίνει κατά τη διάρκεια του αποψινού χορού μας που θα γίνει στο «Holiday Inn» στη Λευκωσία στις 20:30.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το σωματείο πήρε το όνομά του από τον οραματισμό του Πρωθυπουργού Ελευθέριου Βενιζέλου για την ανόρθωση του Έθνους και επισημαίνοντας ότι το Σωματείο στα 102 χρόνια λειτουργίας του δεν έπαψε και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες να είναι προσανατολισμένο στα ιδανικά του Έθνους και της φυλής, απονέμει σήμερα, μέσω της Ελληνικής Πρεσβείας, στο Ελληνικό κράτος τον αποτελούν ύψιστην τιμή του σωματείου μας, Χρυσό Φοίνικα, εις ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη διαχρονική, μόνιμη και πολύπλευρη συμπαράσταση της μητρός πατρίδος προς την Κύπρο.

Παράλληλα παραδίδεται αντίγραφο της επιστολής του Πρωθυπουργού, Ελευθερίου Βενιζέλου, ημερομηνίας 23 Νοεμβρίου 2012, στην οποία εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Σύλλογο Ανόρθωσις για την προσφορά των 1053 Δραχμών για τις ανάγκες του εθνικού στρατού στους Βαλκανικούς πολέμους».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ