Η στατιστική ανάλυση του παιχνιδιού με τον Εθνικό Άχνας

Τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες για την Ανόρθωση που αυτή την φορά κατέλαβε την αντίσταση του Εθνικού Άχνας με 3-0. Η νίκη αυτή ήρθε πολύ πιο δύσκολα από ότι η ιστορία καταγράφει και το anorthosis24.net παρουσιάζει την στατιστική ανάλυση του προαναφερθέντα αγώνα.

Τα στατιστικά του αγώνα:

[table id=2 /]

Κατοχή μπάλας
Την πιο μικρή διαφορά στην κατοχή μπάλας σε σχέση με τα 3 πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος είχε σε αυτό τον αγώνα η Ανόρθωση. 53% είχε στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ, 59% με την Σαλαμίνα και 51% έναντι 49% του Εθνικού στον χθεσινοβραδινό αγώνα. Σε αυτό συνέτεινε τα μεγάλα νεκρά διαστήματα που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια του αγώνα όταν και ο Εθνικός ήλεγχε τον αγώνα και προσπαθούσε για την επίτευξη του γκολ, που για καλή μας τύχη και Κόπριβετς δεν επιτεύχθηκε ποτέ…

statistikiaxna2
Τελικές προσπάθειες και άλλα στοιχεία:
Πιο λίγες ήταν οι τελικές προσπάθειες της Ανόρθωσης από τον Εθνικός Άχνας αν και η «Κυρία» αγωνιζόταν σε εντός έδρας αγώνα με το κοινό της μπροστά. 6 τελικές είχαν οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης και 8 οι αντίπαλοι του Εθνικού. Η ειδοποιός διαφορά ήταν στο ποσοστό επιτυχίας καθότι και στις 3 που επιχείρησε στον στόχο η Ανόρθωση κατέληξαν στα δίκτυα χαρίζοντάς της συνάμα 3 γκολ εν αντιθέσει με τους ποδοσφαιριστές του Τζούρεφ οι οποίοι στόχευαν σωστά 5 φορές αλλά εκεί βρήκαν μπροστά τους τον Κόπριβετς σε πολύ καλή μέρα.

Αυτό αποτυπώνεται και στις αποκρούσεις του αγώνα αφού ο Κόπριβετς πέτυχε 5 αποκρούσεις έναντι καμιάς του Μπογκαντίνοφ ενώ και στα κόρνερ υπερτέρησε η ομάδα του Εθνικού με 7 έναντι 4 της Ανόρθωσης.

statistikiaxna1

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ