Λαϊφης στο anorthosis24: «Στο ΓΣΠ για τη νίκη» (βίντεο)

Όπως σας συνήθισε φέτος το anorthosis24 ήταν και πάλι μετά το τέλος του παιχνιδιού στα αποδυτήρια του “Αντώνης Παπαδόπουλος” και εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις. Πρώτο “αρπάξαμε” τον Κωνσταντίνο Λαϊφη.

O 22χρονος άσος παραδέχτηκε μεταξύ άλλων πως η χτεσινή εμφάνιση δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή τόνισε όμως πως πάμε δυνατοί στο ΓΣΠ με στόχο το 4×3.

Τι μας είπε:

-Κωνσταντίνε, συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη. Κορυφή μετά από 2, 5 και πλέον χρόνια για την Ανόρθωση. Δυο λόγια για το παιχνίδι;

-Εντάξει, ξεκινήσαμε λίγο μουδιασμένα το παιχνίδι, βάλαμε το πρώτο γκολ γρήγορα, μετά ήρθε και το δεύτερο, νομίζω χαλαρώσαμε λίγο, τους δώσαμε πολύ χώρο αλλά ευτυχώς δεν μας τιμώρησαν, βάλαμε και το τρίτο τέρμα και τελειώσαμε το ματς. Αλλά πιστεύω δεν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη σημερινή εμφάνιση. Πρέπει να πάμε πιο δυνατοί στο ΓΣΠ και να πάρουμε τους 3 βαθμούς.

-Έκανες λόγο για χαλάρωση. Θεωρείς ότι οφείλεται στο δείκτη του σκορ ή ήταν απλά τακτική;

-Όχι δεν ήταν τακτική. Νομίζω ότι νομίσαμε πως τέλειωσε το παιχνίδι. Βλέπουμε μπροστά.

-Από κει και πέρα ανέφερες ήδη για τη συνέχεια, ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Δύο λόγια.

-Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πάμε δυνατοί, πιο δυνατοί από σήμερα, να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι και να πάρουμε τους 3 βαθμούς.

-Να πούμε και δυο λόγια για τον κόσμο. Ήρθε ξανά αρκετός στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

-Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο και πάλι που ήταν δίπλα μας. Τους θέλουμε όλους το Σάββατο μαζί μας και πιστεύω όλοι μαζί να πάρουμε τους 3 βαθμούς.

-Και μια τελευταία ερώτηση. Αφορά τη δική σου, προσωπική απόδοση. Είδαμε να ξεκινάς τη χρονιά με πρόβλημα στους κοιλιακούς, επανήλθες με την ΑΕΛ γερός, δυνατός, εντυπωσίασες και με την Εθνική. Έχεις να κάνεις ένα σχόλιο;

-Όχι, εντάξει σιγά-σιγά είμαι πιο έτοιμος, επειδή στην αρχή δεν ήμουν τόσο έτοιμος. Τώρα νομίζω είμαι στο 100% και κάθε παιχνίδι να γίνομαι καλύτερος.

Δείτε εδώ βίντεο με τις δηλώσεις του Παραλιμνίτη αμυντικού

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ