Χτύπα(τε) και άλλο θα τα αντέξω δεν πεθαίνω…

…έτσι απλά θα παλέψω! Το συγκεκριμένο μήνυμα αναφέρεται αποκλειστικά στους κύριους με τα μαύρα οι οποίοι νομίζουν ότι θα έρχονται στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και θα κάνουν ότι θέλουν. Στην τελευταία της συνεδρία η Δικαστική Επιτροπή επέβαλε ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών από τα γήπεδα στον αντιπρόεδρο του σωματείου μας Μιχάλη Ππεκρή.

Ο λόγος; Eπειδή εισήλθε στα αποδυτήρια του ντέρμπι με την ΑΕΛ μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Τον κατήγγειλε ο τέταρτος διαιτητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης Χαράλαμπος Σκαπούλλης ο οποίος όποτε βλέπει «Φοίνικα» σεληνιάζεται. Κύριοι πρέπει να καταλάβετε ότι μέσα στο «ΚΛΟΥΒΙ» εμείς κάνουμε κουμάντο. Αντέδρασε το μέλος του διοικητικού μας συμβουλίου επειδή είδε στο πρώτο ημίχρονο τι έργο θέλατε να παίξετε. Ξεχάστε τα πέτρινα χρόνια που δεν είχαμε ομάδα και κάνατε ότι θέλατε! Φέτος επιστρέψαμε δριμύτεροι, είμαστε δυνατοί και στον δικό μας κήπο θα αρμενίζουμε ελεύθερα όταν δεν κάνετε σωστά την δουλειά σας.

Και κάτι τελευταίο. Είμαστε πολύ διαβασμένοι μην ανησυχείτε: Πληροφορηθήκαμε το γεγονός ότι ο κ.Χατζηλιασής παραπέφθηκε στην Δικαστική Επιτροπή(η υπόθεση του θα εκδικαστεί την ερχόμενη Πέμπτη) επειδή στο μεταξύ μας ντέρμπι βρισκόταν εντός του αγωνιστικού χώρου (κατά την διάρκεια του αγώνα) και έκανε τον τρανό και τον μεγάλο.

Το παιδί περίμενε να πανηγυρίσει με το τέλος του αγώνα και να εισέλθει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να προκαλέσει πάλι τους πάντες, αλλά ο Ρέζεκ και η παρέα του τον έστειλαν από νωρίς για ύπνο.  Χώστηκε εκεί στην φυσούνα, όπως τον λαγό που προσπαθεί να ξεφύγει από τον σκύλο. Για να δούμε ποια θα είναι η ποινή για τον Μr. Xατζηλιασή…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ