Το πιο δύσκολο…

Το σημερινό, είναι ίσως το δυσκολότερο παιχνίδι που δίνει μέχρι στιγμής η ομάδα μας στη φετινή περίοδο. Μετά από μια δύσκολη βδομάδα και προπονήσεις μέσα στην σκόνη, από μια διακοπή που πάντα κρύβει παγίδες, με την πίεση που έχει δημιουργηθεί από τα χθεσινά αποτελέσματα Ομόνοιας, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ και απέναντι σε ένα αντίπαλο που παίζει ταμπούρι και αντι-ποδόσφαιρο, η Ανόρθωση καλείται να μείνει ανεπηρέαστη και να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.

Στο μυαλό παιχτών και κόσμου πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο ο Εθνικός. Το τι έγινε τις προηγούμενες αγωνιστικές είναι παρελθόν ενώ το επόμενο παιχνίδι αργεί πολύ ακόμα. Πολύ περισσότερο, ούτε πρέπει να μας ενδιαφέρει ή επηρεάζει τι κάνουν οι ανταγωνιστές.

Ο κόσμος, είναι πολύ σημαντικός σε ένα παιχνίδι απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα η οποία ήδη έκανε κηδεία της Ομόνοιας την περασμένη αγωνιστική. Χρειάζεται στήριξη ενενήντα λεπτών και προς Θεού όχι αχρείαστη πίεση στην ομάδα. Πίεση, ας μπει στους διαιτητές που ξέρουμε ότι σήμερα θα δοκιμάσουν να μας πληγώσουν αν βρουν την ευκαιρία.

Ζητούμενο δεν είναι πως θα παίξουμε κι αν θα μας αρέσει το θέαμα αλλά να πάρουμε το τρίποντο και να πάμε παρακάτω.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ