Ίσες πιθανότητες για Ορλάντι και Αβραάμ (γράφημα)

Το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο που θα την φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά και από τα χθεσινοβραδινά αποτελέσματα, αναζητεί η Ανόρθωση του Αντρέ Πάους και μπροστά της είναι ο αγώνας με τον Εθνικό Άχνας που ως γνωστό θα αρχίσει στις 19:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν θέλει με τίποτα να επανεμφανιστεί η απόδοση του πρώτου ημιχρόνου με την Σαλαμίνα και θέλει τους ποδοσφαιριστές τους να συνεχίσουν από το δεύτερο ημίχρονο της εν λόγω αναμέτρησης, ώστε να πάρουν το τρίποντο που θα τους φέρει στους 9 βαθμούς και στο απόλυτο των νικών.

Με ευχαρίστηση από την μια είδε να μην παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα πέραν από τον Κάλβο που είναι εκτός αποστολής και αναμένεται να επιστρέψει γύρω στην 6η αγωνιστική και από την άλλη να ανεβαίνουν από πλευράς φυσικής κατάστασης τα τρία τελευταία αποκτήματα Ορλάντι, Πελέ και Κουλούρης.

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις λοιπόν, ο Άντρε Πάους έχει την ευχέρεια να καταρτίσει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα και εικάζουμε πως θα παρατάξει τον Κόπριβετς κάτω από τα δοκάρια και τους Γκάμπριελ, Νούχου στα άκρα της άμυνας. Ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι οποίοι και θα συμπληρώσουν την αμυντική τετράδα, θα είναι οι Χόλκερσον και Λαΐφης.

[vfv id=”9″]

Στον χώρο του κέντρου σίγουρος θεωρείται ο Ζοάο Βίκτορ, ενώ ο Πελέ προβληματίζει με την ετοιμότητα του τον τεχνικό της «Κυρίας», εντούτοις ο δεύτερος δεν αναμένουμε να ρισκάρει την συμπερίληψή του στο αρχικό σχήμα σε συνάρτηση του γεγονότος ότι ο Αμπουρτζάνια ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα και δεν αντιμετώπισε προβλήματα στο να υποστηρίξει την θέση του. Ίσως αν οι συνθήκες του αγώνα το ευνοήσουν ο Πελέ να μπει στο παιχνίδι ως αλλαγή κάνοντας ουσιαστικά το ντεμπούτο. Πιο μπροστά τους ως επιτελικός μέσος θα είναι ο Νίκο Μαρτίνες.

Στο χώρο της επίθεσης, τα 2/3 της είναι εξασφαλισμένα. Αντρέας Μακρής και Ντίνο Εντλοβού θα πάρουν φανέλα βασικού και θα προσπαθήσουν να τρυπήσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των ποδοσφαιριστών του Εθνικού όπως θα τους παρατάξει ο Τζιούρεφ. Η τρίτη θέση στην επίθεση παίζεται και οι πιθανότητες πλέον είναι μοιρασμένες. Ανδρέας Αβραάμ και Αντρέα Ορλάντι είναι οι δυο «μονομάχοι» και για την ώρα ο Πάους δεν κατέληξε ποιον να τοποθετήσει στο αρχικό σχήμα. Συνηθίζουμε να παίρνουμε το ρίσκο για τον καταρτισμό της εντεκάδας, όπως κάναμε και την πρώτη αγωνιστική με την σωστή πρόβλεψη για την συμμετοχή του Λαΐφη, όμως αυτή την φορά πραγματικά οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και για χάριν του γραφήματος θέτουμε τον Αβραάμ να κερδίζει στο νήμα τον Ορλάντι για το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Αναμφίβολα, η φετινή Ανόρθωση έχει την ποιότητα και το βάθος να διεκδικήσει και να εκπληρώσει τους στόχους της και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης… στον εντός έδρας αγώνα με τον Εθνικό θα είναι άσχημο. Ανεξάρτητα με τις ισοπαλίες στο ντέρμπι στο ΓΣΖ μεταξύ της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ και την απρόσμενη στο ΓΣΠ , ο αγώνας με τον Εθνικό πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ