Ενοποίηση του Κυπριακού Ποδοσφαίρου;

Χαιρετίζω όλους του Ανορθωσιάτες και Ανορθωσιάτισσες σε Κύπρο, Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική, Άρη, Φεγγάρι, Κρόνο, Δία κλπ.

Επέρασε ακόμα ένα όμορφο σαββατοκυρίακο, εδιαλύσαμε του αιώνιους πελάτες, του διδάξαμε ποδόσφαιρο και κερκίδα τζαι σαζούμαστε για Πάφο! Δύσκολη έξοδος και η Ανόρθωση μας χρειάζετε ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ.

Αν τζαι εννα έθελα να επεκταθώ παραπάνω στα ποδοσφαιρικά της Ανόλας, μια είδηση –σχετική πάλε με το ποδόσφαιρο- ετράβησεν μου την προσοχή.

Αξιωματούχοι της ΚΟΠ(ριας) εσυναντήθηκαν λέει με αξιωματούχους της τουρκοκυπριακής «ομοσπονδίας ποδοσφαίρου». Ως δαμέ καλά. Το ανησυχητικό εν ότι εμιλήσαν για «ενοποίηση του Κυπριακού ποδοσφαίρου».

Εν μου αρέσκει να προτρέχω τζαι να κάμνω σενάρια αλλά τούτη η «ενοποίηση του Κυπριακού ποδοσφαίρου» βρωμεί μου. Τι εννοούν; Να σμίξουμε δηλαδή το Πρωτάθλημα μας με το πρωτάθλημα των ούγκα ούγκα; Να έρτουν τζαι να κολλήσουν μες την ΚΟΠ οι τ/κ; Να μπορούν οι ομάδες τους να αγωνίζονται σε διεθνείς διοργανώσεις με έδρα ΤΙΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ; Ναι, ναι, ξέρω. Εν έχουν την υποδομή στα κατεχόμενα για έτσι πράμα. Αλλά μόνο τζαι μόνο στη σκέψη ότι ενα παίζει για παράδειγμα η Mağusa Türk Gücü S.K. σε οποιοδήποτε διεθνές τουρνουά / διοργάνωση / προκριματικά κλπ ως ομάδα που την Αμμόχωστο φκαίννει το γαίμα πας την τζεφαλή μου. Τζαι σκεφτείτε το σκηνικό… Να παίζουν οι τούρκοι σε διεθνή διοργάνωση στο Γ.Σ.Π (ζαττίν μόνο τζιαμέ εννα μπορέσουν να παίξουν. Για τα λεφτά ρε Φοίβο… για τα λεφτά.) τζαι να ανεμίζουν τα κωλόπαννα τους.

Τζαι πάμε στο άλλο ακραίο σενάριο που ενα σμίξει το πρωτάθλημα μας με το δικό τους. Δαμέ πάμε γήπεδο τζαι θωρούμεν τους απέναντι με άλλη φανέλλα τζαι πιάνει μας παροξυσμός. Εσκέφτηκε κανένας τι έσιει να γίνει άμα οι απέναντι εν τούρτζοι; Εν θέλω κάν να το σκέφτουμε.

Καρακιόζηες… Κατα τα άλλα ενοχλά τους άμα πυρκολήσουμε κανένα πυρσό!

Σόρρυ ρε κοπέλια… Εμείς εν είμαστεν σαν τζείνους τους κρετίνους που υποδεκτήκαν τους τούρκους σαμπώς τζαι ήρταν τα ξενιτεμένα αδελφάκια τους. Ώσπου έσιει έστω τζαι ένα τούρκο στρατιώτη πας το χώμα της Κύπρου, έστω τζαι ένα Β.Λ.Ο ανθυποστρατιώτη που τα Άδανα πας τη γή της Αμμοχώστου θεωρώ το προσβολή να συζητά η ΚΟΠ(ρια) για την οποιαδήποτε μορφή ενοποίησης με τους τούρκους.

Εστερηθήκαμε τζαι ακόμα στερούμαστε την Πόλη μας, τα σπίθκια μας, την έδρα μας, το Οίκημα μας, έχουν τα τζιαμέ τζαι σαπίζουν οι μόγγολοι τζαι κάθουνται οι πίθηκοι της ΚΟΠ τζαι μιλούν ρε μαζί τους για ενοποίηση;

Τέλος πάντων, ότι τζαι να μαϊρέφκουν τζιαμέ στη Λευκωσία θα μας βρούν απέναντι τους. Όπως μας βρίσκουν απέναντι τους κάθε σαββατοκυρίακο στα γήπεδα τζαι στα τσιμέντα.

Διατελώ με περηφάνια,

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

Υ.Γ.1: Η Ομάδα βόλει Ανδρών αντιμετωπίζει τους χόχους στο Θεμιστόκλειο την Παρασκευή τζαι επίαν τζαι εβάλαν τζαι τον χορό την ίδια μέρα στη Λευκωσία. Ε μα για όνομα ρε κοπέλλια. Κάμετε σωστό management.

Υ.Γ.2: 4Η Μέρα που εν άφαντος ο Χατζηλιασής. Κανένα update;

Υ.Γ.3: Παίζει δηλαδή να ενοποιηθεί η ομόνοια με την τσεττίν καγιά για να γλυτώσει που τα χρέη; Φαντάζουμε το… Homoniaspor Club Lefkosha. Με σήμα το τρισοφέγγαρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ