Γάντι η διακοπή

Πόσες φορές το ακούσατε αυτό, και για πόσες ομάδες; Η κάθε μια έχει τους δικούς τις λόγους έτσι και η Ανόρθωση.

Βολικότατη λοιπόν η διακοπή για την «Μεγάλη Κυρία» που παρότι άρχισε ιδανικά το πρωτάθλημα με 2 νίκες σε ισάριθμους αγώνες – συνεχίζοντας τα νικηφόρα αποτελέσματα από την προετοιμασία – η διακοπή ήταν ότι χρειαζόταν αυτή την στιγμή.

Πρώτιστα για την ολότητα του δυναμικού της ομάδας. Μετά από την προετοιμασία τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι βαριά και έτσι θα έχουν την ευκαιρία για ολιγοήμερες διακοπές και χαλάρωση λίγο πριν την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας.

Βολικότατη η διακοπή και για τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου και του Μαρτίνες ο οποίος ναι μεν έχει 158 λεπτά στα πόδια του εντούτοις όμως χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη να φθάσει στο επιθυμητό σημείο από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Όπως βεβαίως και για αυτούς τελευταίους ποδοσφαιριστές που έφθασαν στην Κύπρο, θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν εντατικά και να ενσωματωθούν έτοιμοι πλέον στην αποστολή της ομάδας για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μόνο για εμάς τους οπαδούς δεν είναι βολική η διακοπή του πρωταθλήματος, αφού θα χρειαστεί αναμονή μιας βδομάδας μέχρι να ξαναβρεθούμε στο πλευρό της ομαδάρας και να την απολαύσουμε!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ