Πέρσι έσπασε το ρόδι, φέτος να είναι μόνο η αρχή!

Ένας από τους λόγους που στερηθήκαμε την ευρωπαϊκή έξοδο πέρσι ήταν και η εκτός έδρας επίδοση της ομάδας. Άλλωστε, σε σύνολο 16 αγώνων στη κανονική φάση και στα πλει-οφ καταφέραμε μόλις 5 φορές να πανηγυρίσουμε τη νίκη και αυτή παρουσιάστηκε στα παιχνίδια απέναντι στον Απόλλωνα (1-3), Οθέλλο (0-2), Δόξα (0-4), Αγία Νάπα (1-5) και με τη σημερινή μας αντίπαλο Νέα Σαλαμίνα (2-3).

Απέναντι στους συμπολίτες μάλιστα ήταν η πρώτη πετυχημένη προσπάθεια της περσινής ποδοσφαιρικής περιόδου, μετά από τις ήττες απέναντι σε Ομόνοια(3-2), ΑΠΟΕΛ(2-0), Ερμή(1-0) και ΑΕΛ(4-1) στα πλαίσια τότε της 8ης αγωνιστικής.

Φέτος, με όλο το δέοντα σεβασμό προς την έτερη ομάδα της πόλης μας, το «Αμμόχωστος» επιβάλλεται να είναι το πρώτο φρούριο που θα πέσει. Η εμφάνιση και η νίκη απέναντι στην ΑΕΛ στη πρεμιέρα «έφτιαξε» ακόμα περισσότερο τον κόσμο ενώ διατήρησε την καλή ψυχολογία στα ενδότερα της ομάδας στα ύψη.

Αποτελεί, λοιπόν, ανάγκη το περσινό κακό στατιστικό όσο αφορά τη συγκομιδή μακριά από το «Παπαδόπουλος» να βελτιωθεί μιας και εντός έδρας η Ανόρθωση είχε την καλύτερη συγκομοιδή βαθμών απο όλες τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος. Λόγοι πολλοί, διατήρηση του καλού κλίματος, απόλυτο πριν την διακοπή ενώ αν κάτι τέτοιο καταστεί εφικτό και με την διατήρηση του δεδομένου οτι η έδρα μας είναι ξανά απόρθητο κάστρο, η πραγματοποίηση των στόχων γίνεται ακόμα ευκολότερη.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ