«Στεγνός» Δεκέμβριος

Μπορεί να ζούμε πολυομβρία όσον αφορά στις καιρικές συνθήκες του τόπου, ωστόσο στα ταμεία της ομάδας παρουσιάζεται ξηρασία, έτσι όπως είναι διαμορφωμένο το αγωνιστικό πρόγραμμα του Δεκεμβρίου.

Την πρώτη του μήνα, δώσαμε το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ, ενώ ακολούθησε η εκδρομή στο ΓΣΠ με το ΑΠΟΕΛ. Μπροστά μας, έχουμε τα παιχνίδια με Πάφο (15/12) και Παραλίμνι (23/12), αμφότερα εκτός έδρας, με τις γιορτές των Χριστογέννων και της Πρωτοχρονιάς να μεταθέτουν την τρίτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου – όπου θα φιλοξενήσουμε τη Δόξα – τις παραμονές των Φώτων.

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς, ότι η ομάδα θα κάνει κοντά στον ενάμιση μήνα προτού καταγράψει έσοδα στα ταμεία της, τουλάχιστον από αγωνιστικές υποχρεώσεις. Πέραν από το μισθολόγιο, είναι και το πριμ νίκης επί του ΑΠΟΕΛ, διάφορες άλλες υποχρεώσεις της ομάδας που τρέχουν, αλλά και η ρευστότητα που θα χρειαστεί, προκειμένου η διοίκηση να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι.

Δυστυχώς, μετά λύπης σημειώνουμε για ακόμα μια φορά την ανυπαρξία προϊόντων στην μπουτίκ, τα οποία θα έδιναν έστω πενιχρές ανάσες στα ταμεία, αφού η αλλαγή στον καιρό από τη μια και η αψεγάδιαστη πορεία της ομάδας από την άλλη, έστω υπό συνθήκες κρίσης θα τα καθιστούσαν ανάρπαστα.

Αναμένεται λογικά ενταντικοποίηση του προαναγγελθέντος διαβήματος της διοίκησης προς τον κόσμο, προκειμένου το Σωματείο να φανεί συνεπές στις υποχρεώσεις του και ταυτόχρονα να επιχειρήσει να καλύψει τα όποια κενά εντοπίζει ο προπονητής στο αγωνιστικό κομμάτι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ