Η ανασκόπηση του έντυπου αθλητικού τύπου

Το anorthosis24.net κάνει μια ανασκόπηση για το πώς είδε ο έντυπος αθλητικός τύπος την επικράτηση της ομάδας μας επί του ΑΠΟΕΛ μέσα στην έδρα του.

Για αρχή η εφημερίδα SPORTDAY κυκλοφορεί με κύριο τίτλο «ΤΡΕΝΟ Η ΚΥΡΙΑ»  έχοντας μάλιστα σε  πρώτο πλάνο τον σκόρερ του χρυσού τέρματος Γιαν Ρέζεκ.  Στους τίτλους λεζάντες η εφημερίδα αναφέρεται για τις επιδόσεις όσκαρ της φετινής Ανόρθωσης όπως επίσης και για το γεγονός πως ο Ρέζεκ έφτασε ήδη τα 10 γκολ.

Η εφημερίδα SPORTIME που είναι ένθετο της Σημερινής, κυκλοφορεί με πρώτο τίτλο «ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ» και με φωτογραφία τους ποδοσφαιριστές μας να πανηγυρίζουν. Επίσης κάνει αναφορά για την δίκαιη νίκη της ομάδας μας όπως επίσης και για τους οιωνούς τίτλου που προκύπτουν  λόγω των στατιστικών .

Η εφημερίδα GOAL που είναι το αθλητικό ένθετο του Φιλελευθέρου  έχει ως πρώτο τίτλο το «ΚΥΡΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ» με τον Γιαν Ρέζεκ σε πρώτο πλάνο.  Σε λεζάντα αναφέρεται στο γεγονός ότι ο Τσέχος αποχώρησε τραυματίας και πως σκόραρε για δέκατη φόρα τέταρτη συνεχόμενη. Γίνεται αναφορά και στην ισοφάριση του ρεκόρ της χρονιάς 2007-08.

Η εφημερίδα Αθλητισμός της Xαραυγής έχει ως πρώτο τίτλο «Απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής η κυρία» ως λεζάντα σε φωτογραφία με τους πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών μας στο γκολ.

[nggallery id=28]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ