Ψηλά στη Κορυφή

Καλημέρα σε όλους από την Κορυφή της βαθμολογίας.

Εχτές εζήσαμε μοναδικές στιγμές στο εξοχικό μας κόντρα στην αιώνια αγαπημένη της ΚΟΠ. Αντιμετωπίσαμε μια ΜΕΤΡΙΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ομάδα η οποία για να καλύψει την ανεπάρκεια της επιδόθηκε σε ένα βρώμικο πόλεμο εναντίον μας. Τούτο το έργο εζήσαμεν το πολλές φορές. Τζαι πάντα, μα πάντα όταν μας συμπεριφέρονται με τούτο τον τρόπο εν λες τζαι σεληνιαζούμαστεν (βλέπε ΟΣΦΠ τζαι Τραπεζούντα).

Οι αντίπαλοι ακόμα να χονέψουν το χτεσινό τζαι η πρόβλεψη μου εν ότι ενα κάμουν τζαιρό να το χονέψουν. Ακόμα διερωτούνται πως γίνετε μετα που δυο αναγκαστικές αλλαγές να τους εκάμναμε ότι μα ότι εθέλαμε μες το γήπεδο. Ναι ρε φλώροι, εχτίσαμε καλά φέτος την Ανόρθωση. Εδώσαμεν της τόσο βάθος στον πάγκο που θυμίζει Αρχαία Φάλαγγα σε μάχη. Πέφτει ένας, αμέσως άλλος συμπληρώνει το κενό τζαι συνεχίζει να θερίζει.

Τούτη η Ανόρθωση φέτος δεν χάννει. Τζαι για να συνεχίσει την πορεία της πρέπει ΟΛΟΙ μας να συνεχίσουμε τη ΣΚΛΗΡΗ δουλειά, ο καθένας στο πόστο που μπορεί. Οι ποδοσφαιριστές τζαι η τεχνική διοίκηση να συνεχίσουν ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΙ τζαι με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. Κάθε αντίπαλος μας έσιει πλέον ένα επιπλέον λόγο να μας κόψει πόντους. Είμαστε επίσημα το Φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Η Δουλειά σας πλέον εν πιο δύσκολη. Η Διοίκηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων τζαι να κρατήσει τους τόνους χαμηλούς. Σαμπάνιες τζαι θριαμβολογίες εν μας αρμόζουν. Εν εμάθαμε έτσι. Τούτα τον Μαϊο με το καλό. Ο Περήφανος Κόσμος της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ να συνεχίσει να στηρίζει την Ομάδα με την παρουσία του τζαι τη φωνή του σε όλα τα γήπεδα της Ελεύθερης Κύπρου. Είδαμε ούλλοι τον Αρχηγό εχτές στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα που εγύρισε σε μας τζαι εζήτησε μας να φωνάζουμε ακόμα παραπάνω.

Όσο αφορά τους πελάτες. Εν είσαστε ο βασικός αντίπαλος μας. Εν έσιετε την δύναμη ούτε μπορείτε. Αμα μεσα σε ένα γήπεδο με 15.000 κόσμο στο πλευρό της ομάδας σας ακούγονται παραπάνω οι 1.200 ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ σημαίνει ότι απλά ΔΕΝ ΕSHΕΤΕ ΥΠΟΘΕΣΗ. Αμα σας έκαμνε ότι έθελε η Αρμάδα του Λέβι στο γήπεδο σημαίνει ότι ΔΕΝ ESHETE ΥΠΟΘΕΣΗ. Άμα δυναμιτίζετε το κλίμα, προκαλείτε, βαφτίζετε μόνοι σας ένα απλό παιγνίδι ως «παιγνίδι της χρονιάς» σημαίνει ότι ΔΕΝ ΕSHETE ΥΠΟΘΕΣΗ. Αμα φκαίνει ο εκπρόσωπος τύπου σας που την 2η αγωνιστική τζαι αντακώννει όπως την μαϊμουνα (όπως;) με μπηχτές τζαι με μίσος για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ σημαίνει ότι ΔΕΝ ESHETE ΥΠΟΘΕΣΗ. Άμα τες τρώτε όπως τες λούλλες έσσο σας (βλ. Εξοχικό) που μιαν Ανώτερη σε ΌΛΑ ομάδα τζαι το μόνο που μπορείτε να πείτε εν για το Τσιου Λλου ε, σημαίνει ότι ΣΙΟΥΡΑ ΔΕΝ ESHΕΤΕ ΥΠΟΘΕΣΗ. Πιάστε σιερκές με τους χόχους τζαι πιέννετε γύρτε που κανένα γκρεμό. Ο ένας ακόμα μιλά για τον Άγιαξ τζαι εσείς για το Τσιού Λλου. Αχάπαροι.

Επόμενος αντίπαλος η Πάφος. Όλοι στο Παφιακό να σπρώξουμε την ομάδα μας σε μια ακόμα νίκη κόντρα σε ένα ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ (Για το παιγνίδι με την Πάφο θα επανέλθουμε εντός της εβδομάδας).

Κόντρα σε όλους και σε όλα εμείς θα νικήσουμε.

Διατελώ,

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ ΞΑΝΑ ΣΤΟ Γ.Σ.Ε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ